Show

Komentari 123

Mamićeva snaha Tia ima zlatnu kolekciju Chanel i Louis Vuitton naušnica vrijednih 17.000 kuna

Mamićeva snaha Tia ima zlatnu kolekciju Chanel i Louis Vuitton naušnica vrijednih 17.000 kuna

Tia Mamić, supruga Marija Mamića, voli luksuz. Na društvenoj mreži reklamirala je svoje beauty proizvode i pritom otkrila skupocjen nakit

Tia Mamić (34) velika je ljubiteljica brendiranih krpica, cipela i nakita. Na svojoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj reklamira svoj beauty brend, ali je pritom otkrila i da ima Coco Chanel zlatne naušnice od oko 3000 kuna.

Prije nekoliko dana snaha Zdravka Mamića objavila je video na kojem također reklamira svoj brend a na kojem pak ima Louis Vuitton zlatne naušnice od oko 6000 kuna. Prije nekoliko tjedana pozirala je s drugim Chanel naušnicama koje stoje oko 8000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Supruga Marija Mamića (36) obožava dotjerivanje, a pratitelji na njenoj društvenoj mreži nedavno su je pitalo kako to da je uvijek sređena i elegantna.

- Volim make up i pravo sam žensko, rekli bi po pitanju garderobe. Mama mi je uvijek bila lijepo obučena, to sam naslijedila od nje - rekla je Tia.

Diplomirana ekonomistica dala se u privatni biznis prošle godine kad je sa svojom prijateljicom i make up artisticom Ladom Mitrašinović pokrenula brend s beauty proizvodima poput puder losiona za tijelo koji prikriva nesavršenosti. Tia se godinama šminka i njeguje kod omiljene vizažistice domaćih zvijezda.

Za potrebe kampanje odnosno reklame beauty proizvoda Tia je pozirala u donjem rublju i otkrila obline. Tad su joj pratitelji komentirali da izgleda kao Kim Kardashian

U braku je s Mamićevim sinom tri i pol godine. Svojedobno je izjavila kako su se upoznali dok je radila na jednom projektu i bila koncentrirana na posao. Nije joj bilo ni na kraj pameti da će se zaljubiti.

- Mi smo odmah znali da je to to - rekla je Tia.

Vjenčali su se nakon godinu dana veze.

Najčitaniji članci