Obavijesti

Show

Komentari 4

Mandarina odabrala gazdaricu, Josip se boji: 'Trn sam joj u oku'

Mandarina odabrala gazdaricu, Josip se boji: 'Trn sam joj u oku'
10

Nakon što je farma dobila novu gazdaricu, na imanje su stigli mentor Jure i Frano koji su im objasnili da ih ovoga tjedna čeka tjedni zadatak ujedinjen s borbom imuniteta. Farmeri će biti podijeljeni u dva tima

VIDEO

Baš kako je i obećala - Krstina Mandarina iznenadila je farmere svojim odabirom pa će tako ulogu gazdarice u narednom tjednu obnašati Andrijana.

- Drago mi je da me Kike odabrala, to mi je jako velika čast - kazala je Andrijana, no kako kaže, kada je malo razmislila, shvatila je da i nije gazdarica u najpovoljnijem tjednu obzirom da su pali tjedni zadatak i nisu zaradili novce.

POGLEDAJTE VIDEO: Kristina Mandarina u 'Farmi'

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

- Možda se neće svi slagati s mojim odlukama, ali ja to moram provesti. Poslušat ću sve sugestije farmera, ali moja će biti zadnja -odlučna je.

Dok je većina farmera bila sretna radi nje, Josip nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo, obzirom da je očekivao kako će on postati novi gazda.

- Iznenađen sam jer Kristina je dosta pričala o svim kandidatima, čak sam mislio da joj se Andrijana ne sviđa - kazao je te zaključio:

- Eto, Kristina je puna iznenađenja!

Nakon što je farma dobila novu gazdaricu, na imanje su stigli mentor Jure i Frano koji su im objasnili da ih ovoga tjedna čeka tjedni zadatak ujedinjen s borbom imuniteta. Naime, farmeri su se podijelili u dva tima, jedan na čelu sa Sašom, a drugi s Josipom te ih očekuje borba u branju grožđa. Onaj tim koji pobijedi, odnosno ubere više grožđa, bit će nagrađen tako što će svome vođi osigurati imunitet, a tim koji izgubi, kazao je Frano, također će dobiti nagradu, no to će tek kasnije doznati o čemu se radi.

Kako je na farmi pala kiša, borba je odgođena, no farmeri su već razvili strategije.

- Odradit ćemo zadatak vrhunski i najbolje kao i uvijek. Pobijedit će moj tim i Josip će imati imunitet jer će inače izgoriti, on jedva čeka da poberemo svo grožđe - kazala je Maja koja je u Josipovom timu, a on je kaže, odabrao pobjednički tim:

- Odabrao sam dobre kandidate, brze, spretne, atletičare!

No, ova borba za Josipa ima poseban značaj, jer kako tvrdi, nova gazdarica ima ga na piku.

- Imam taj neki osjećaj da sam ja Andrijani trn u oku, evo sad su nastale tenzije - otkrio je Josip te dodao:

Kristina: Na Farmi sam bila ista kao i na štandu s mandarinama
Kristina: Na Farmi sam bila ista kao i na štandu s mandarinama

- Nadam se da neće svoje frustracije prema meni iskazivati u ovom zadatku, ali u slučaju da bude, ja sam zato odabrao ljude koji će brže raditi i trčati kako bi odradili zadatak!

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: Ono kad je kolegica bivša manekenka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin