Show

Komentari 19

Mandarina pozirala u mini topu, 'izvirile' su joj silikonske grudi

Mandarina pozirala u mini topu, 'izvirile' su joj silikonske grudi

Kristina u posljednje vrijeme često objavljuje svoje fotografije, a u blagdansko vrijeme pratitelje je 'počastila' provokativnijom no inače. Pozirala je dok leži na krevetu, u ružičastom topu

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, privukla je pažnju nakon što je počela prodavati mandarine te drugo sezonsko voće i povrće na štandu u Zagrebu. No sada sve više privlači pažnju zbog svojeg izgleda. Mnogi se slažu kako je neprepoznatljiva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne skriva kako je išla na estetske prepravke. Kristina je prije nekoliko mjeseci napravila 'mačkaste oči'. Davno je još povećala grudi, usne je popunila hijaluronom, napravila obrve, a nos je također korigirala. 

U posljednje vrijeme često objavljuje svoje fotografije, a u blagdansko vrijeme pratitelje je 'počastila' provokativnijom no inače.

Pozirala je dok leži na krevetu, u ružičastom topu. Ispod nije odjenula grudnjak pa joj je 'virilo' više no što je trebalo.

Osim bujnih grudi, u prvi je plan ponovno došlo njezino lice. No nakon silnih komentara kako je ne prepoznaju, Mandarina je isključila komentare na društvenim mrežama pa joj pratitelji ne mogu ništa napisati.

Iako se na račun njezinoga izgleda vode brojne rasprave, Kristini to ne smeta. Bitno joj je da je ona zadovoljna. 

- Jer ako se ja osjećam dobro u svojoj koži i zračim pozitivom, i drugi će me takvu primijetiti i doživljavati - smatra Mandarina.

Najčitaniji članci