Show

Komentari 33

Mandarina se hvalila 'bebom', svi pitaju: 'Što izvodiš s licem?'

Mandarina se hvalila 'bebom', svi pitaju: 'Što izvodiš s licem?'

Nije tajna da se ova djevojka 'bacila' na brojne estetske korekcije, a voli se i 'poigrati' i u Photoshopu. Ipak, neki smatraju da pretjeruje s oboje te da danas izgleda neprepoznatljivo

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, proslavila se nakon što je prodavala mandarine na štandu u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potom se 'bacila' u biznis s ostalim voćem i povrćem, a pratitelji na društvenim mrežama svakodnevno gledaju njezine trenutke iz privatnog života. Sada se 'pohvalila' kako je nabavila psića kojeg je nazvala Teddy.

- Moj maleni dječak, dobrodošao u obitelj - napisala je na Instagramu. 

Pozirala je s njim te je odjenula bundu, no svu pažnju 'ukrao' je njezin izgled. Fanovi su se pitali što Mandarina izvodi s licem, s obzirom na to da je neprepoznatljivo.

Nije tajna da se ova djevojka 'bacila' na brojne estetske korekcije, a voli se i 'poigrati' i u Photoshopu. Ipak, neki smatraju da pretjeruje s oboje.

Inače, Kristina zadnjih mjesec dana sudjeluje u glazbenoj emisiji 'Noćna ptica', portala Prigorski.hr. Uz voditelja Dražena Kocijana KockuOK Band i ostale goste pjeva i pleše.

Na jednom od snimanja poprilično se razuzdala uz tamburaše. Plesala je i vrtjela se oko voditelja Kocke. U jednom trenutku zanosa, pripijena crna haljina je malo više popustila... 

Najčitaniji članci