Show

Komentari 116

Ups! Mandarini se rastvorila haljina usred božićne emisije

Ups! Mandarini se rastvorila haljina usred božićne emisije

'Božićni specijal', komentirala je najpoznatija prodavačica voća i povrća na štandu u Hrvatskoj. Našao se i komentar kako baš i ne drže distancu...

Zagrepčanka Kristina Penava (22), zvana Mandarina, naveliko se veseli blagdanima pa se već danima fotografira u raznim božićnim izdanjima. Zadnjih mjesec dana sudjeluje u glazbenoj emisiji 'Noćna ptica', portala Prigorski.hr. Uz voditelja Dražena Kocijana Kocku, OK Band i ostale goste pjeva i pleše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na jednom od zadnjih snimanja poprilično se razuzdala uz tamburaše. Plesala je i vrtjela se oko voditelja Kocke.

U jednom trenutku zanosa, pripijena crna haljina je malo više popustila... 

'Božićni specijal', komentirala je najpoznatija prodavačica voća i povrća na štandu u Hrvatskoj. Našao se i komentar kako baš i ne drže distancu. 

Kristina je ove godine sudjelovala u realityju 'Farma'. Iako je došla sređena, s manikurom i dugim noktima, dokazala je gledateljima da je spremna na rad. 

- Ja sam od početka bila svjesna u što se upuštam i kakva je ovo vrsta showa. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i najviše mi je drago što su to i ostali farmeri prepoznali. Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom - rekla nam je Kristina.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM MANDARINOM:

Najčitaniji članci