Show

Komentari 37

Manekenka izazovno pozirala uz spomenike palim borcima

Manekenka izazovno pozirala uz spomenike palim borcima

Tammy je u odjeći za trening odradila snimanje, pozirajući izazovno ispred ANZAC spomenika palim australskim i novozelandskim borcima, koji su sudjelovali u Prvom svjetskom ratu i time mnoge fanove naljutila

Manekenka Tammy Hembrow (25) popularnost je posljednjih godina izgradila kao 'fitness senzacija iz Australije', a javnost ju poznaje i po prijateljevanju s članicama klana Kardashian - Jenner. U jednom od nedavnih druženja djevojke su malo pretjerale pa su Tammy iznijeli na nosilima s proslave rođendana Kylie Jenner (22). 

Hembrow je tada ispričala kako nije popila previše nego ju je jednostavno dotukao dug let avionom iz Australije te vremenska razlika. Sada se našla u skandalu, ali kod kuće. 

Tammy je u odjeći za trening odradila snimanje, pozirajući izazovno ispred ANZAC spomenika palim australskim i novozelandskim borcima, koji su sudjelovali u Prvom svjetskom ratu i time naljutila velik dio svojih pratitelja, kojih broji više od 10 milijuna.

Manekenka i influencerica je kći poznatog australijskog glumca Marka Hembrowa (65), a s bivšim zaručnikom Reeceom Hawkinsom ima dvoje djece, sina Wolfa (3) i kćer Saskiju (2). Nju i njezine sestre u zemlji nazivaju australskim Kardashiankama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci