Show

Komentari 3

Manekenka o teškom iskustvu sa snimanja: 'Dali bi mi drogu kako bi se osjećala bolje'

Manekenka o teškom iskustvu sa snimanja: 'Dali bi mi drogu kako bi se osjećala bolje'

Često sam dolazila na snimanja, a da to nisam željela. Plakala bih kao kišna godina, a oni bi mi govorili: 'Sad ćemo ti nabaviti drogu, popij koje piće i bit će ti bolje'

Lottie Moss (24), mlada manekenka progovorila je o svojoj ovisnosti priznavši kako je često bila primorana raditi protiv svoje volje u toj industriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Često sam dolazila na snimanja, a da to nisam željela. Plakala bih kao kišna godina, a oni bi mi govorili: 'Sad ćemo ti nabaviti drogu, popij koje piće i bit će ti bolje.' Bilo je kao da mi govore da ću odraditi to snimanje, trijezna ili ne - ispričala je mlada manekenka, polusestra supermodela Kate Moss (48).

U početku je mislila da je to sve normalan dio posla te redovno išla je na razne zabave potpuno iscrpljena, a kako bi izdržala koristila je droge.

- Bila sam na jednom eventu u Rimu, u hotelu sam se u suzama šminkala. Bila sam jako loše, a oni su samo došli i rekli da moram biti dolje za sat vremena. Mislim da u industriji nema puno ljudi kojima je stalo do moje dobrobiti. Drogiranje nije normalno, ne bi trebalo biti svakodnevno - rekla je.

Naime, ranije je bila u već u klinici za odvikavanje, a i sa polusestrom nije imala neki vrhunski odnos.

- Nikad nismo bile toliko bliske, nismo pričale o njenoj mladosti sve dok ja nisam išla na odvikavanje. Kasnije mi je bila velika podrška - tvrdi.

Za kraj ističe kako čista napušta modnu agenciju te da je napravila profil na OnlyFansu.