Obavijesti

Show

Komentari 7

Maradona i 30 godina mlađa zaručnica svađali su se i mirili, bili su u Hrvatskoj pa prekinuli

Maradona i 30 godina mlađa zaručnica svađali su se i mirili, bili su u Hrvatskoj pa prekinuli
7

Našli su se u središtu skandala 2014. kada je u javnost izašao video u kojem Maradona nasrće na nju. Diego je tada rekao kako joj je samo izbio mobitel iz ruke i nakon toga su ponovno bili skupa

VIDEO

Svijet je potresla smrt velikog Diega Maradone koji je preminuo od posljedica srčanog udara. Osim što je bio jedan od najboljih nogometaša svih vremena, javnosti je poznat po burnom odnosu s bivšom zaručnicom Rocijom Oliva (30).

POGLEDAJTE VIDEO: Maradona se potukao 2014. u Dubrovniku

Pokretanje videa...

MARADONA JE VOLIO HRVATSKU 01:18

Bili su zajedno od 2012., svađali su se i mirili, a zaprosio ju je 2018. na njezinoj rođendanskoj proslavi pred 45 uzvanika, uključujući njezinu majku Monicu i njegovu kćer Janu koja je od sreće briznula u plač. Ni Maradona nije mogao suzdržati emocije te je i on pustio suzu radosnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretna sam što mi je ovo zadnji rođendan kao slobodnoj djevojci te što sam ga proslavila s vama. Moje želje za ovaj rođendan jesu da budem sretna s Diegom, da moja majka i baka žive dugo i da sve koje volim budu zdravi - rekla je tada Rocio.

Prosidba je bila romantična, kako je pisao španjolski tabloid, iako je Maradona morao čak dva puta zaprositi Rociju. Naime, kada je prvi put izvadio dijamantni prsten i upitao hoće li se udati za njega, na pozornici je istog trenutka počeo pjevati španjolski pjevač El Polaco i Maradona nije čuo što mu je djevojka rekla.

Kada je pjevač otpjevao svoje, Maradona ju je, uz smiješak na licu, ponovno upitao isto pitanje te je na kraju pristala nakon čega su dobili veliki aplauz od gostiju koji su se tamo nalazili.

Golupčići su nekoliko puta prekidali i mirili se. Našli su se u središtu skandala 2014. kada je u javnost izašao video u kojem Maradona nasrće na nju. Diego je tada rekao kako joj je samo izbio mobitel iz ruke i nakon toga su ponovno bili skupa.

Par je jednom prilikom posjetio i Lijepu Našu. Oliva je sa zaručnikom došla na finale Davis Cupa 2016. u kojem je Argentina pobijedila Hrvatsku s 3-2. Atraktivna Oliva tada nije mogla doći do svojih pet minuta slave jer je Diego, osim sebe, dobro zabavljao i publiku u Areni.

Ipak, Maradona i 30 godina mlađa zaručnica prekinuli su u prosincu 2018., pišu strani mediji. Oliva je jednom prilikom ispričala da je njihova veza bila tipična po tome što su oboje imali dobre i loše trenutke.

Također, priznala je da, što se tiče planova za svadbu, najdalje što su otišli bio je kratak razgovor s dizajnerom vjenčanica.

- Otkad smo prekinuli, nisam imala nikakav kontakt s njim - otkrila je nedavno, javlja The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Iznenadna smrt Maradone

Pokretanje videa...

PREMINUO MARADONA 01:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...