Show

Komentari 14

Maradonina bivša plakala pred kamerama: 'Njegova obitelj mi ne da da se oprostim od njega'

Maradonina bivša plakala pred kamerama: 'Njegova obitelj mi ne da da se oprostim od njega'

Ja sam njegova posljednja partnerica, imam jednako pravo da se oprostim od njega kao i ostali. Ne znam zašto mi to rade, ne provociram nikoga, pojadala se te nije mogla suspregnuti suze

Smrt velikog Diega Maradone potresla je i njegovu bivšu zaručnicu Rociju Oliva (30) s kojom je bio u vezi od 2012. do 2018. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rocio je gostovala na argentinskoj televiziji te je priznala kako joj Maradonina bivša supruga Claudia Villafañe i ostatak obitelji ne dozvoljavaju da se na bdjenju oprosti od njega, javlja The Sun

- Boli me što me ne puštaju unutra, time su povrijedili i Diega. Ja sam njegova posljednja partnerica, imam jednako pravo da se oprostim od njega kao i ostali. Ne znam zašto mi to rade, ne provociram nikoga - pojadala se te nije mogla suspregnuti suze.

- Diego je bio moj bivši, želim se oprostiti s njim, moram to učiniti. Želio je da budem tamo do posljednjeg daha. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni - dodala je.

Zatim je ispričala po čemu će najviše pamtiti bivšeg zaručnika.

- Bio je skroman i imao je divovsko srce te je zaista volio život. U srcu su mi lijepe uspomene. Mnogo me volio. I to mi ispunjava dušu - zaključila je.