Show

Komentari 44

Marc Jacobs je sklopio brak s dečkom: Char ga hranio tortom

Marc Jacobs je sklopio brak s dečkom: Char ga hranio tortom

Otvaranjem zastora na svadbenom piru pojavila se torta s pet katova, a novopečeni supružnici tada su krenuli hraniti jedan drugoga. U restoranu The Grill na Manhattanu došla im je gomila poznatih uzvanika

'Sve je u detaljima. Pingvini cijelog života imaju jednog partnera. Sjajan primjer vjernosti.'

Upravo se tim riječima Marc Jacob (54) pohvalio da su on i njegov dugogodišnji partner Charly Defrancesco (38) sklopili brak. 

Jedan od omiljenijih dizajnera poznatih sudbonosno 'da' bivšem manekenu rekao je u restoranu 'The Grill' na Manhattanu.

U objavi na društvenim mrežama Marc, uz zaručnički prsten, posebno istaknuo manžete u obliku pingvina, koje im je poklonio Fabio Zambernardi, dizajner Prade i Miu Miu.

Na spektakularnom vjenčanju među uzvanicima su se našle i Naomi Campbell (48), Kate Moss (45) te njezina kći Lila Grace (16), Gigi Hadid (23) te Emily Ratajkowski (27), ali i druge poznate manekenke.

- Ovo je bilo pravo vjenčanje godine, želim im svu sreću svijeta - rekla je Naomi. 

Otvaranjem zastora na svadbenom piru pojavila se torta s pet katova, a novopečeni supružnici tada su krenuli hraniti jedan drugoga.

Zanimljivo je kako Defrancesco, koji je nekad reklamirao donje rublje, a kasnije postao poduzetnik, često kritizira Marcove dizajnerske radove. Naziva ih najružnijom odjećom koju je ikada vidio.

Marc je Chara, kako Charlyja još naziva, zaprosio prije godinu dana, za njegov rođendan u meksičkog restoranu brze hrane u New Yorku. Tada je angažirao je i profesionalne plesače koji su nastupili na pjesmu 'Kiss' pokojnog pjevača Princea. Po završetku njihove izvedbe, modni dizajner je kleknuo pred svog dečka koji je s oduševljenjem izgovorio 'Da'. 

Marc je prije Charlyja bio zaručen s dizajnerom bicikala Lorenzom Martoneom i dogovarali su detalje vjenčanja, no prekinuli su te ostali bliski prijatelji. Jacobs je bio u vezi i s pornozvijezdom Harryjem Louisom. Dizajner je prvu kolekciju pod svojim imenom objavio 1986., a kasnije se zaposlio u modnoj kući Perry Ellis u kojoj su ga otpustili nakon 'kontroverzne grunge kolekcije'. 

 Dizajner je kasnije napravio svoju liniju parfema i u 80 zemalja je otvorio preko 200 Marc Jacobs trgovina.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Najčitaniji članci