Show

Komentari 2

Margot utjelovila najpoznatiju plastiku: 'Ušla u ružičasti svijet'

Margot utjelovila najpoznatiju plastiku: 'Ušla u ružičasti svijet'

Prizor Robbie dok sjedi u Barbie automobilu je prilično intrigantan. U najmanju ruku, fotografija potvrđuje da Robbie neće glumiti s protetikom. Snimanje bi trebalo krenuti početkom iduće godine

Produkcijska kuća 'Warner Bros. Pictures' končano nam je dala da škicnemo u nadolazeći film 'Barbie', redateljice Gerte Gerwig. Nasmiješena plavuša u prugastom plavom topiću s trakom za kosu, sjedi za volanom ružičastog Barbie kabrioleta. Glumica Margot Robbie (31) pokazala nam je kako izgleda ljudska 'najpoznatija plastika' na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prizor Robbie dok sjedi u Barbie automobilu je prilično intrigantan. U najmanju ruku, fotografija potvrđuje da Robbie neće biti 'plastična'. Obožavatelji su na društvenim mrežama dali do znanja da im se sviđa odabir glumice za ulogu Barbie i poželjeli joj sreću u 'ružičastom svijetu'. 

Za Kena je izabran glumac Ryan Gosling

On je ulogu isprva odbio zbog prenatrpanog rasporeda, ali je naposljetku pristao. Snimanje bi trebalo krenuti početkom iduće godine, ali detalji filma još nisu poznati.

'First Man' Premiere at the 75th Venice Film Festival

Redateljica filma se proslavila filmovima nominiranima za Oscara 'Little Women' i 'Lady Bird', a trebala bi na filmu raditi zajedno sa suprugom Noahom Baumbachom.