Show

Komentari 4

Mariah Carey zasjala u haljini teškoj čak 30 kilograma, ali nije se mogla sama popeti na binu

Mariah Carey zasjala u haljini teškoj čak 30 kilograma, ali nije se mogla sama popeti na binu

Mariah Carey ostavila je gledatelje bez daha u zlatnoj Dolce & Gabbana haljini koju je nosila za svoj novi blagdanski specijal na Apple TV+, ali zbog teške haljine bez daha je ostala i sama

Glazbena zvijezda Mariah Carey (52) pojavljuje se u filmu "Mariah's Christmas: The Magic Continues" u Dolce & Gabbana zlatnoj haljini koja je odisala glamurom starog Hollywooda sa šlepom do poda, s dubokim dekolteom i visokim prorezom do bedara.

U razgovoru s Vogueovim Christianom Allaireom, Carey je rekla da je haljina teška oko 30 kilograma.

- Perle nisu bile prosječne veličine. Sami kristalići su bili divovski, ali je haljina zgledala lijepo i sjajno - rekla je za Vogue.

Careyin stilist, DiAndre Tristan, rekao je za Insider da je za izradu baze haljine bilo potrebno 210 sati i preko 250 sati za ručno šivane Swarovski kristaliće.

Mariah je dodala da je bilo potrebno 6 muškaraca da joj pomognu doći do pozornice jer joj je šlep haljine otežao kretanje.

- Svi su bili kao, 'Oh, ona pretjeruje', sve dok nisu haljinu zadržali dvije sekunde u rukama - rekla je Carey kroz smijeh.

Haljina nije samo bila teška nego je bila izazov za pjevanje.

- Kada je nešto tijesno u središnjem dijelu tijela, jako je teško udahnuti i zapjevati, ali naviknula sam na to - rekla je Mariah.

Stilist Tristan je rekao da je "šokiran" što je Carey mogla nositi haljinu od 30 kilograma tijekom snimanja.

- Bila je pravi vojnik - rekao je Tristan

Za blagdanski specijal, Mariah Carey i njezin stilist DiAndre Tristan željeli su da njena haljina , koja je odisala glamurom starog Hollywooda bude inspirirana vintage stilom.

Predivnu haljinu i božićni nastup možete pogledati ovdje:

Najčitaniji članci