Obavijesti

Show

Komentari 57

Marica je neprepoznatljiva: U tajicama pokazala vitku figuru

Marica je neprepoznatljiva: U tajicama pokazala vitku figuru
5

Nakon 'Života na vagi' Marica je skinula još 18 kilograma. Pridržava se zdrave prehrane i redovito vježba. Pratitelje na društvenoj mreži pitala je u kojoj odjeći oni vježbaju i pritom pokazala kako izgleda u tajicama

VIDEO

Marica Korolija (33) iz Novigrada Podravskog bila je jedina žena u finalu pete sezone showa 'Život na vagi'. Došla je sa 134,1 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Trenirajući sama vani izgubila je još 18 kilograma. Nakon showa i dalje ustrajno trenira i pazi na prehranu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

U finalu showa impresionirala je gledatelji i ostale natjecatelje 'Života na vagi' svojim izgledom. Odjenula je hlače koje su u struku uže i bluzu. Osmijeh lica nije skidala.

Na društvenim mrežama postala je aktivnija. Pokazala je kako trenira i napisala kako se odličan trening može odraditi i kada nije ispred kamera.

Objavila je i fotografiju  u odjeći za treniranje i pitala pratitelje na društvenoj mreži u čemu oni vježbaju. U toj je odjeći do izražaja došla njezina figura. Pokazala je kako joj se rad i trud tijekom showa, ali i nakon, itekako isplatio. 

Marica si je nakon showa kupila traku za trčanje, a trening je odrađivala doma i kod prijateljice Melite. Trenirala je dva puta dnevno i strogo pratila plan prehrane koji su joj napravili nutricionisti iz emisije. 

Marica je ganula trenera Edu: Suze mu se slijevale niz obraze
Marica je ganula trenera Edu: Suze mu se slijevale niz obraze

- U kući smo se naučili kuhati na zdrav način, tako da doma nije bio problem spremati si hranu. Osigurali su nam protein, magnezij, l-karnitin, vitamine, a namirnice smo si sami nabavili - rekla je Korolija za portal ePodravina.hr

Marica sada planira trenirati online, četiri puta tjedno, uz brdo obaveza koje ima pred sobom. Zacrtala si je cilj da do svog rođendana, 10. travnja, dođe do 75,76 kilograma. Kaže kako ne može zamisliti da se vrati na staro. 

POGLEDAJTE 3. EPIZODU PRVOG HRVATSKOG 'DIY' TALENT SHOWA 'PILAJ PO SVOM':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin