Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Marija Šerifović drugu članicu žirija u emisiji gađala stolicom

Emisija 'Zvezde Granda' poznata je po čestim raspravama između članova žirija. Ovaj put svađa je došla do te mjere da je Marija Šerifović stolicom gađala drugu članicu žirija koja je uznemireno napustila studio...

Foto: Screenshot/youtube
7 komentara

Suze, bijes i svađe uobičajene su pojave u glazbenoj emisiji 'Zvezde Granda', u kojoj se mladi natjecatelji svojim pjevačkim sposobnostima pokušavaju 'probiti' na estradu. Žiri koji ih ocjenjuje nerijetko je nemilosrdan prema njima, no ovaj put članovi žirija okomili su se jedno na drugo.

Foto: Screenshot/youtube

'Kaos' je nastao nakon što je dvoje kandidata, čiji su mentori pjevačice Jelena Karleuša (40) i Marija Šerifović (34), dobili jednak broj glasova ostalih članova žirija, nakon čega je uslijedilo preglasavanje. Svi članovi žirija dali su glasove, pri čemu su se opredijelili za jednog kandidata, osim pjevačice Viki Miljković (44) koja se nije mogla odlučiti, piše Kurir.

Foto: Screenshot/youtube

Direktor Granda, Saša Popović (65), inzistirao je da Viki glasuje, pogotovo zato što su oba kandidata ponovno dobila jednak broj glasova. Međutim, Viki je odbila svojim glasom presuditi u korist jednog od kandidata.

Foto: Screenshot/youtube

Uslijedila je petominutna rasprava, a Viki ju je okončala tako što je, ne gledajući u tastere, pritisnula prvi koji joj se našao pod rukom. To je navodno toliko iznerviralo Mariju Šerifović da je bacila stolicu prema kolegici te ju zamalo pogodila.

Foto: Screenshot/youtube

Potresena Viki je zatim napustila studio i vratila se na snimanje tek nakon desetak minuta, kada se koliko-toliko pribrala.

POGLEDAJTE VIDEO:

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Tema: Muzika

Message