Obavijesti

Show

Komentari 59

Marijana Batinić odlazi nakon 12 godina iz 'Ljubavi na selu', a mijenja ju Anita iz 'Savršenog'

Marijana Batinić odlazi nakon 12 godina iz 'Ljubavi na selu', a mijenja ju Anita iz 'Savršenog'
6

Marijana je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi, kaže Anita

Slavonku Anitu Martinović (37) gledatelji su upoznali dok je tražila ljubav u emisiji 'Gospodin Savršeni', a sada će kao novo lice RTL-a dati sve od sebe kako bi farmerima u novoj 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' pomogla u ostvarivanju ljubavnih snova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Anita dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, no već dvadeset dvije godine živi u Zagrebu. Završila je studij modnog dizajna i godinama radila u modnoj prodaji. Potječe iz velike obitelji, ima dva brata i sestru s kojima je jako povezana.

Anita: 'Godine nisu bitne. Mijo je pametan, ali je još zaigran'
Anita: 'Godine nisu bitne. Mijo je pametan, ali je još zaigran'

Čvrsto vjeruje kako se prava ljubav može roditi pred kamerama, a koliko je opuštena kad se snima, već je dokazala sudjelujući u RTL-ovu kulinarskom showu 'Punom parom' te kao britka, odlučna i energična kandidatkinja u 'Gospodinu Savršenom'. Tamo ružu nije dobila od Mije Matića (29). 

Sada je pred njom novi veliki izazov - voditeljska uloga, no kako ističe, zahvaljujući dobroj atmosferi na setu i uhodanom produkcijskom timu, mjesta za tremu nije bilo pa je uživala u svakom trenutku stvaranja i snimanja nove sezone ‘Ljubav je na selu’.

Valentina napala Puljanku: 'Što se ti dopisuješ s mojim mužem?' Aleksandra ju je prijavila policiji
Valentina napala Puljanku: 'Što se ti dopisuješ s mojim mužem?' Aleksandra ju je prijavila policiji

- Sve je bilo jako uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako puno razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji - kaže Anita pa posebno naglašava:

- Marijana Batinić je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku.

Repusnica kod Kutine, 20.08.2018 - snimanje emisije Ljubav je na selu

S obzirom na to da je odrasla na selu, Anita priznaje da se mogla itekako uspješno poistovjetiti s farmerima koji su sudjelovali u novoj sezoni, a otkriva i što će sa snimanja posebno pamtiti: 'Najljepši dio cijele priče svakako mi je sama komunikacija i interakcija s kandidatima. Uspjela sam se s njima povezati i na emotivnoj razini jer i sama znam što znači sanjati o voljenoj osobi, tako da sam dala sve od sebe kako bih im pomogla da pronađu svoju srodnu dušu. Proputovali smo čitavu Hrvatsku, doživjeli puno zanimljivih trenutaka koje možda u privatnom životu nikad ne bih doživjela. Upoznali smo različite ljude i njihove običaje, a opet, odakle god dolazili, sve ih je povezivalo ono isto - želja da nađu pravu i iskrenu ljubav'.

A kako se Anita snašla na selu i čija će sve srca uspjeti spojiti, gledatelji će imati priliku vidjeti uskoro.