Show

Komentari 8

Marijana Batinić proslavila 10 godina sa suprugom: 'Plovimo zajedno, ali nije uvijek bonaca'

Marijana Batinić proslavila 10 godina sa suprugom: 'Plovimo zajedno, ali nije uvijek bonaca'

Zajedno su, kako kaže, ostvarili i više nego što su sanjali te stvorili dom svojoj djeci. 'Sve manje sanjamo i sve više živimo svoj san, samo neka tako i ostane', poručila je voditeljica bivšem rukometašu

Voditeljica Marijana Batinić (40) romantičnom se fotografijom na društvenim mrežama prisjetila dana kad je upoznala svog supruga, bivšeg rukometaša Mateja Pašalića (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže, nije uvijek bila bonaca, ali zajedno su ostvarili i više nego što su sanjali, stvorili dom svojoj djeci i sačuvali jedno drugo.

- Upoznali smo se prije točno deset godina i od tada plovimo zajedno. I nije uvijek bonaca… Nosile su nas i bure i oluje, ali mi smo uvijek puhali u ista jedra… - napisala je Marijana u opisu fotografije na Instagramu.

- U tih 10 godina ostvarili i više nego što smo sanjali, stvorili dom našoj djeci i ono najvažnije - sačuvali jedno drugo. Sve manje sanjamo i sve više živimo svoj san, samo neka tako i ostane. Ništa nam više od ovog ne treba. Sretna nam 10. godišnjica! - dodala je. 

Marijana je na fotki skupila više od 18 tisuća lajkova, a u komentarima su joj uz brojne pratitelje godišnjicu čestitale i Jelena Rozga, Nina Badrić, Jelena Veljača, Franka Batelić i Bojana Gregorić Vejzović.

Najčitaniji članci