Show

Komentari 31

Marijana Batinić rodila je curicu

Marijana Batinić rodila je curicu

Paru je ovo drugo dijete, imaju i kćerkicu Enu koja je, kako je Batinić ranije otkrila, priželjkivala da dobije sestricu. Voditeljica i marketinški stručnjak Pašalić u vezi su od 2011., a vjenčali su se početkom 2015. godine

Marijana Batinić (39) rodila je curicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, javlja Story. Voditeljici i njezinom suprugu Mateju Pašaliću ovo je drugo dijete, imaju i kćerkicu Enu koja je, kako je Batinić ranije otkrila, priželjkivala da dobije sestricu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na svijet nam je stigla djevojčica teška 3200 grama i dugačka 48 centimetara. Hvala svim liječnicima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na brizi, profesionalnosti i ljubaznosti. Sretni smo zbog prinove i pripremamo se za njezin dolazak kući - rekao je Matej za RTL.

Voditeljica i marketinški stručnjak Pašalić u vezi su od 2011., a vjenčali su se početkom 2015. godine. Svadba je bila u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu.

Marijani je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a Mateju je kum bio prijatelj Vladimir Arlović

Splićanka je nedavno na Instagramu progovorila o tegobama kroz koje žene prolaze u trudnoći.

- Nisam jedina i trebamo više razgovarati o svemu što mame prolaze, kako u trudnoći tako i nakon poroda, lakše je kad znaš da nisi ni sama ni luda. Odgovornost, briga, strah i nažalost nerijetko opravdan... Traume su to o kojma se premalo priča - napisala je tada.

Najčitaniji članci