Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
153 komentara

Marijana: Hakijina soba je kao da sam u zatvoru Remetinec...

Nikolina je rekla da se ne osjeća dobrodošlo jer na krevetu nije bila ni posteljina. Hakija je Marijanu odveo u posebnu sobu, no ona ju je neugodno iznenadila

Foto: RTL
153 komentara

Ines, Marijana i Nikolina došle su kod zavodnika Hakije Špago (41) u Konjic. No, nisu bile zadovoljne dobrodošlicom kakvu im je domaćin priredio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prvo ih je ostavio da čekaju na suncu, a zatim je po njih poslao svog pomoćnika. Djevojke su bile vidno razočarane, pogotovo zato što su do Hakijine kuće morale doći čamcem. A dok je on išao po Nikolinu, koja se bojala ući u čamac, Ines i Marijana su ih mokre i promrzle čekale. Kada su napokon stigli, farmer je djevojkama pokazao sobe. 

Foto: RTL

U prvu je smjestio Ines i Nikolinu. Ines je dobila veći krevet, no nijedna od njih nije bila zadovoljna. 

- Ja sam navikla na drugačiji doček pa sam očekivala da će me se tako dočekati bilo gdje da dođem - rekla je Ines. 

Foto: RTL

Nikolina je rekla da se ne osjeća dobrodošlo jer na krevetu nije bila ni posteljina. Hakija je Marijanu odveo u posebnu sobu, no ona ju je neugodno iznenadila. 

- Moja soba... Osjećala sam se kao da sam došla u zagrebački Remetinec. U zatvor - rekla je šokirana Marijana. 

Foto: RTL

- Što se ovo dešava, kakve su ovo djevojke? - komentirao je zavodnik s Neretve jer mu nije bilo jasno zašto djevojke prigovaraju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message