Obavijesti

Show

Komentari 339

Dražen nakratko ušao u kuću kako bi posjetio bivše stanare

Dražen nakratko ušao u  kuću kako bi posjetio bivše stanare
11

Marijana i Nemeš su opet zajedno nakon četiri dana, tri nova stanara u kući nisu im najbolje 'sjela'. U kuću će u petak navečer nakratko ući i Dražen, koji se ozlijedio...

VIDEO

Otkako su u BB kuću ušla tri nova stanara, Nemeš i Marijana osjećaju se kao izbjeglice. Čini im se kao da su oni novi i da im kuća uopće ne pripada.

- Ovi novi su se previše opustili, ponašaju se kao da je kuća njihova - zaključili su. 

Tri nova stanara i Bojana, koja je kapetanica kuće, ove nedjelje neće biti nominirani, dok je za druge sudbina neizvjesna. Nirmal priča samo o nominacijama dok drugi pronalaze zanimljivije teme. 

Horvat dosad u kući nije probao 'uletjeti' ni jednoj stanarki. Ipak, Antonija mu je 'zapela za oko' i toliko se opustio da ju je čak pokušao poljubiti. Ona se uporno izmakivala pa je Horvat odlučio pustiti je na miru budući da mu je rekla da vani ima dečka. 

Lagala mu je čim ga je vidjela

Nakon što je četiri dana proveo u jazbini Žene Lavice, Nemeš je konačno ponovo s Marijanom. Da je zaljubljen u udanu Šibenčanku, Nemeš nimalo ne skriva, a, iako ga je Veliki Brat opomenuo, u jazbini je šakom razbio zid kad je vidio Marijanu kako se zabavlja bez njega. Time je oštetio stanare za dodatnih 11.000 kuna. 

Čini se da Marijana osjeća grižnju savjesti zbog svog ponašanja na tulumu u utorak jer Nemešu nije spomenula ništa od onoga što je radila. Njen dragi vidio je samo dio zabave, a njeni zavodnički pokušaji prema ostalim stanarima u kući dogodili su se kasnije. Dok mu je prepričavala dogodovštine s tuluma, zaboravila je spomenuti da se svim muškarcima u kući vješala oko vrata i zvala ih u krevet, da je skočila u bazen u rublju i da se mazila sa Sorajom kako bi isprovocirala Brandona. Ili je zaboravila ili se uopće ne sjeća svojih osvajačkih pokušaja. Tko zna u kakvom bi stanju bio inventar BB kuće da je Marijana dragom ispričala sve što je radila. 

Marijana voli djevojke

Marijana i Bojana su u srijedu razgovarale s Brandonom o njegovoj seksualnoj orijentaciji te mu objašnjavale da nema ništa loše u tome ako prizna da je gay što je on odlučno odbijao.

- Pa i ja sam prilikom ulaska u kuću rekla da volim djevojke - rekla je Marijana.

Bojana i Vladimir sve su bliskiji, a stanarima je najnaporniji Brandon za kojeg je Marijana rekla da je đubre i da joj se uopće ne sviđa.

Dražen nakratko posjetio ukućane

Nakon što je završio u bolnici jer se spotaknuo u Koloseumu i udario glavom u zid, Dražen Bogdan (49) u petak navečer nakratko je u Big Brother kući posjetio ukućane. Vatrogasac iz Zeline osjeća se bolje pa je Veliki Brat pripremio posebno iznenađenje za stanare. Nakon što je ozljedio kralježak Dražen je morao mirovati i zadržan je u bolnici. Prije nego što se ozlijedio bio je potišten u kući i plakao je u ispovjedaonici.

- Dražen se razočarao u sve. Mislio je da će u showu moći više uživati, družiti se i tulumariti, ali nije sve ispalo kako je planirao. Prije dva tjedna također je htio izaći iz BB-a, ali u produkciji su ga uspjeli nagovoriti da ostane. Osim toga, glavni cilj u showu bio mu je da reklamira svoju farmu pasa koju ima nadomak Zagreba, ali to se nije dogodilo - rekao je tada za srpski Alo! izvor blizak produkciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić