Obavijesti

Show

Komentari 198

Nemeš u ispovjedaonici: Bio bih budala da je pustim iz ruke

Nemeš u ispovjedaonici: Bio bih budala da je pustim iz ruke
7

Majka dvogodišnje djevojčice Korine u ispovjedaonici je rekla kako uživa u tulumima u BB kući jer se uz alkohol koji im je dostupan može lakše opustiti i dobro zabaviti

VIDEO

Ne bih htio da nam zbog njenog wc-a padne tjedni zadatak. Ako možemo svi, može i ona, rekao je Horvat kojem se ne sviđa što Dragana ne želi ići na zahod vani gdje idu svi, već inzistira da koristi onaj u kući.  Primjetio je da Dragana stalno na neki način bojkotira zadatak: dugo se sprema i stalno nešto izvoljeva. Georgeu je predbacio kako je preblag prema njoj jer je žena. 

- Nisam ja Mara gatara - rekao je Nirmal Dragani koja je sve stanare u kući preispitala što misle, hoće li se Veliki Brat razljutiti ako ode na zahod u kući.

- Slažem se sa svima u kući, mislim da sam se dobro snašla. Ni sa kime nemam problem, možda se ne uklapam u njihov način zezanja, ali pokušavam se prilagoditi i nisam po strani - rekla je Dragana u ispovjedaonici. Podsjetimo, Horvat je već u nekoliko navrata rekao kako se Dragana nikako nije složila s ostalim stanarima.

Jedva dočekala tulum za koji se spremala satima

Dragana je u ispovjedaonici i plakala. Jedva čeka tulum i da se sredi, da obuje štikle u kojima nije bila tri tjedna i da se osjeća kao žena. Svi su se već zabavljali, a ona se, po običaju, spremala kao da ide na kraljevsko vjenčanje na kojem će upravo ona biti mlada. Obukla je bijelu haljinu i srebrne štikle koje su joj upadale između dasaka i u travu pa nije mogla plesati, a smetala joj je i haljinica koju je obukla jer je prekratka. 

- Brate, dosadno mi je, nema ekipe, problem mi je - požalio se Duško Velikom Bratu i rekao mu da bi mu bilo prekrasno da barem cure s otpada pusti k njima na tulum jer on voli cure i one 'znaju da igraju'. 

Marijana i Nemeš si slali 'srca'

Horvat i Soraja su plesali i pali na stražnjice. Veliki Brat počeo je puštati narodnjake i svi su se rasplesali osim Nemeša. On je sjedio na kauču i promatrao druge kako se zabavljaju. Zatim je pustio njegovu pjesmu 'Znam taj smešak' na što se on sav raznježio i počeo pjevati, a Marijana je gledala u televizor kao da Boga vidi na ekranu. Kad se Nemeš okrenuo prema kameri smijala se i veselila. On je pustio i suzu, a Marijana je u otpadu pjevušila stihove njegove pjesme. Kad je Veliki Brat stanarima glavne kuće dao da gledaju one s otpada, Marijana je Nemešu također pokazala 'srce'.

- Čudno se osjećam. Doživio sam jedan od najvećih šokova otkako sam u kući kad sam čuo da si pustio moju pjesmu i saznao da si je puštao i ekipi u otpadu - rekao je ponosni Nemeš.

- Kolika bih budala trebao biti da ispustim iz ruku nekoga uz koga se osjećam dobro samo zato što mi netko kaže da ono što radim nije u redu. Bit ću prirodan jer inače mogu samo eksplodirati - rekao je Nemeš u ispovjedaonici.

'Princeza' Dragana nije se mogla opustiti

Horvat je po dvorištu plesao držeći Nikolinu sliku što je jako nasmijalo stanare otpada. Ema je plesala s Milanovom slikom, a Nemeš s Bojaninom. George je skinuo hlače i 'mrdao guzom'.

- Ajmo unutra, štikle mi upadaju između dasaka - inzistirala je Dragana, no nitko od stanara nije je doživljavao. Nemeš je otišao po nju u kuću i iznio je natrag van da se zabavlja s ostalima.

Tko zbog čega žali

U otpadu su komentirali kako im je hladno, a ovih dana čak sja sunce. Uvjereni su da su se stanari koji su sad u glavnoj kući smrzavali jer je prije bilo i hladnije. Veliki Brat pozvao je Marijanu u ispovjedaonicu. Rekla je da joj se jako svidjela pjesma kojom ih je probudio i da nagađaju da je pjeva Nemeš. 

- Nikola mi je drag, ali malo se previše zaje... Rekao mi je da se napije i radi gluposti, no nije mi rekao o kakvoj je gluposti riječ - rekao je Dražen Lesteru.

Marijana je pričala kako ne želi 'kiksati' kad izađe iz kuće. Nikola joj je rekao kako i on misli isto. Ona se zatim raspričala o papirima za rastavu koje očekuje kad se vrati kući. Rekla je da je znala da će se rastati čim je ušla u kuću s motom 'Jednom se živi'. 

Stanari u otpadu gledali su ove u glavnoj kući kako se zabavljaju. Gledali su Nemeša koji je Marijani slao 'srce'. Zatim su Lester, Bojana, Tamara i Nikola ušli u ispovjedaonicu i molili Velikog Brata da ih pusti na zabavu barem na pet minuta. Rekao im je da bi im bilo bolje da naprave tulum u otpadu, umjesto da sjede kao babe pred televizorom i gledaju stanare u kući kako se zabavljaju. To su i učinili. 

Marijana je u ispovjedaonici rekla da im tulum i nije baš neki jer im je hladno i nije im okruženje neko. Od proteklih zabava najviše joj nedostaje alkohol jer se uz njega opusti i dobro zabavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 198
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.