Obavijesti

Show

Komentari 112

Marijana: Seks u krevetu bio je podjednak kao onaj u bazenu

Marijana: Seks u krevetu bio je podjednak kao onaj u bazenu
14

Radašin ju je pitao koja joj je 'vatrena epizoda' s Nemešom bila bolja, a ona je rekla da ne zna točno, da su joj valjda bile iste. Radašin ju je pitao sjeća li se ijedne

VIDEO

Moraš se malo snaći, ovo ti nije luksuzna vila, rekao je Duško Nemešu koji se teško privikava na život u otpadu.

George je zadirkivao Soraju i Draganu. Rekao im je da će se muškarci koji ih ožene zaista usrećiti. Duško je rekao kako mu je žao što su na otpadu zbog mlađih stanara kojima je sigurno ljepše u glavnoj kući. George nije ni jeo za istim stolom s ostalim stanarima jer mu je toliko ružno na otpadu i nikako da se privikne da tamo živi. 

- Oni su na otpadu jako bliski, svi brinu jedni o drugima. Uvijek jedu zajedno i sve, a u velikoj kući smo raštrkani i svatko radi što hoće - primjetio je George, a Nemeš se složio.

'Neodoljivi Tarzan' razbijao tastature

Dok je Dragana kuhala ručak, Nemeš je vježbao. Nazvala ga je neodoljivim Tarzanom. Tada je počeo razbijati monitore i tastature koje imaju u dvorištu. Zatim je vježbao podižući stolić za kavu. Pridružila mu se i Ema koja je sa stolićem na ramenima radila čučnjeve i tražila kuglu.

- Ako me nominiraš i ako ispadnem otići ću kod tvoje Radojke i odvesti ću je u grad. Napravit ću joj Facebook i nakon toga, ti si 'dvojka' - govorila je Soraja Dušku, a on joj je odgovorio da je došao u show da si pronađe 'deviznu penzionerku' koja ima limuzinu u kojoj bi ga vozila na more da se brčka. 

- Horvat ti je najbolji prijatelj, a ja odmah iza njega, ne smiješ mi dati ni jedan bod kad budeš nominirao. Ako mi daš i jedan bod, mrzit ću te i nećeš me moći više gledati - rekla je Soraja Dušku koji joj je rekao da će morati razmisliti o tome i dodao kako mu ne smeta da je gleda.

Svi bi htjeli u otpad

Stanari u glavnoj kući razrađivali su taktiku kako da izgube jer im je na otpadu bilo puno ljepše. Nikola je u ispovjedaonici rekao kako je ženski dio stanara više zainteresiran za povratak na otpad. Smatra da su se žene bolje sprijateljile i više pričale, nego u glavnoj kući. Bojana je rekla kako im je u otpadu bilo lijepo jer se nisu svađali, no da je bilo netrpeljivosti bilo bi, kaže, gadno. 

- Zaje.. ti smeće, bazen je bazen, ma nek je i samo 12 stupnjeva voda - rekao je Lester koji je vodu u bazenu pokušao zagrijati ulijevanjem čajnika vruće vode unutra.

'Ma suha je...'

U BB kući zatim je uslijedio izbor za Miss i Mistera. George i Radašin zanijemili su kad je Slavica prošetala u kupaćem kostimu, a Lestera je bez teksta ostavila Soraja.

- Ma daj, pa suha je, vidi se na televizoru - komentirao je Duško dok je vidio Marijanu u badiću.

Radašin je nasmijao stanarke svojim hodom. Ema je rekla kako 'zumira' Lestera. Nemeš je umjesto u badiću prošetao u vreći za smeće, a Ema ga je pitala ima li  išta obučeno ispod na što se on zagonetno nasmijao. Nakon toga 'otpadnici' su plesali striptiz i dobro nasmijali ukućanke. George je plesao u tangicama. 

- Na čemu je on? Mislim, vidim u čemu je, ali pitam na čemu je - rekla je Slavica dok je s preostalim stanarkama zgroženo gledala razgolićenog Georgea.

Provokativna pitanja

Radašin je Marijanu pitao je li seks koji se navodno dogodio između nje i Nemeša bio bolji u krevetu ili u bazenu. Kad mu je rekla da ne zna, da je oboje bilo podjednako, pitao ju je znači li to da se ni jednog seksa ne sjeća. Nemešu se to pitanje nije pretjerano svidjelo pa je škrgutao zubima dokje Marijana odgovarala. 

Nemeš je Draganu pitao kamo bi otputovala da ima vremensku mašinu. Ona je rekla da bi išla na Havaje, a Nemeš ju je podsjetio da nije riječ o avionu nego o vremenskoj mašini. Ona je pak Horvata pitala jesu li mu se ikad nabacivali muškarci budući da je 'party dečko'. Nemeš je kao svoj talent predstavio sposobnost da ostane pribran u stresnim situacijama.

- Bude li Dragana imala više glasova nego ima muškaraca u kući, a znam da nisu ni svi muški glasali za nju je... ću vam nanu naninu i tjedan dana nećete smjeti spavati u kući - prijetila je Slavica stanarima i stanarkama jer joj je Dragana neviđeno 'digla živac'. 

Lester je rekao da bi glasovao za Soraju jer mu je najljepša, a stanarke u kući odmah su se 'uskokodakale'. Najglasnija je bila Bojana koja je rekla da Soraja možda najbolje hoda, ali nije pokazala svoju ljepotu. Za Miss je na kraju izabrana Marijana, a za Mistera Lester. Bojana je bila razočarana što ni jedna od titula nije pripala njoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.