Obavijesti

Show

Komentari 445

Marijana rekla da više ne želi Nemeša pa se opet poseksali

Marijana rekla da više ne želi Nemeša pa se opet poseksali
6

Marijana je odlučila završiti ljubavnu priču koju je započela s Nemešom, ali nakon razgovora s Velikom Bratom potrčala mu je opet u zagrljaj. Ponovno su se seksali

VIDEO

Na posljednjem tulumu Marijana se pod utjecajem alkohola povjerila Velikom Bratu da više ne zna ni tko je ni što je te da bi htjela napustiti kuću. Tu noć posvađala se s Nemešom i rekla mu da je neiskusan te shvatila da je svom djetetu uništila djetinjstvo. Iako je nakon svađe drugi dan s Nemešom ponovno izmjenjivala nježnosti, vezu s njim ne želi nastaviti izvan kuće, piše srpski Puls.  

- Nemam više što pričati o Nemešu. Kako došlo, tako i otišlo - rekla je Marijana u ispovjedaonici te dodala da se sve više boji za svoju budućnost te da bi mogla izgubiti skrbništvo nad 2-godišnjom kćeri Korinom. 

Ipak, nakon ispovijedanja Velikom Bratu, Marijana je potrčala Nemešu u zagrljaj te je ponovno 'pao' i seks. Ležali su u krevetu te su dugo raspravljali o nominacijama, što je umorilo Nemeša. Odmor je potražio u Marijani, a krizu u vezi očito uspješno rješavaju.

Nikolu je povrijedio Bojanin komentar

Veliki Brat je organizirao zasjedanje Europske unije na kojem su članovi trebali iznijeti svoje mišljenje o ukućanima. Soraja im je rekla da su njihove komentare čuli u ispovjedaonici. Nikola je rekao da ga je povrijedio Bojanin komentar da je glumac. Dodao je da mu je žao zbog toga jer ju je smatrao prijateljicom. Sve ih je pogodila i Nirmalova izjava da su prodane duše, a Horvat je rekao da je razočaran Marijaninom izjavom da se promijenio. Misli da je neprihvatljivo njihovo ponašanje kao i priče o bojkotu. Nakon završetka zadatka ukućani su i dalje ostali podijeljeni u klanove. Nirmal, Nikola, Tamara, Bojana i Ema su u dnevnoj sobi pričali o završenom zadatku. Složili su se da je Soraja bila najrigorozniji član EU-a i da je preozbiljno shvatila svoju ulogu. Soraja je Duška pogodila jastukom, a on joj je rekao da se treba naviknuti da više nije glavni član unije i da se opet treba naviknuti na jeftinu hranu.

Horvat uhvatio Emu za grudi

Horvat je Emu uhvatio za grudi nakon što je sjela kraj njega da je izmasira. Horvatu je u pomoć priskočio Duško i razdvojio ih nakon što je Ema skočila na njega. Marijana i Nemeš su se za to vrijeme mazili i ljubili u sobi. Duško je pitao Soraju da li se pokajala što ima silikone u usnama. Priznala mu je da se pokajala i da ne zna koliko ju je to koštalo na što je on zaključio da joj je to onda vjerojatno netko drugi platio zbog čega se ona uvrijedila.

Marijana i Nemeš se opet porječkali

Marijana i Nemeš su se ponovno porječkali. Dok je bila u sobi za pušenje on je izašao na dvorište, a ona ga je pitala zašto je opet tu. No, nakon kratke svađe su se pomirili. Veliki Brat je Bojani u ispovjedaonici otpjevao rođendansku pjesmu. Rekla mu je da želi da sve bude u redu u kući i da bi željela steći nove prijatelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 445
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti