Obavijesti

Show

Komentari 228

Marijana: Zbog Nemeša sam odbacila savršenog muža i oca

Marijana: Zbog Nemeša sam odbacila savršenog muža i oca
8

Dok se Nemeš tijekom tuluma zabavljao, Marijana je Bojani i Antoniji pričala da nije sigurna u svoju vezu s Nemešom. Isto je ponovila i u ispovjedaonici Velikog Brata

VIDEO

Stanari su 59. dan u kući proveli uglavnom u vježbanju tjednog zadatka. Prije tuluma imali su audiciju za pjevače i plesače u mjuziklu koji će izvesti u petak navečer.  Članovi žirija bili su Nemeš, Brendon i voditeljica Marijana Mikuličić. Brendon je koreograf, a Nemeš je redatelj mjuzikla. Lester je dobio ulogu Romea, a Soraja ulogu Julije. Nakon audicije, počeo je tulum. Marijana se zabavljala kao i obično, no večer je provela uglavnom u razmišljanju o svojoj obitelji i suprugu. 

- Suprug mi je bio najveća podrška prije ulaska u ovaj show. Žao mi je, znaš koliko mi je žao. Dramatično je i glupo što sam to sebi dozvolila - pričala je Marijana Antoniji o svom suprugu.

Marijana : Drage ljude sam izložila velikoj sramoti

Izložila sam sebi drage ljude velikoj sramoti, sve koji su vjerovali u mene, sve koji me vole prikazala sam u lošem svjetlu. Ja se samo nadam da me moje dijete sutra neće krivit za bilo što, govorila je Marijana u ispovjedaonici dok su se ostali zabavljali.

- Imala sam savršenu obitelj koja me gurala naprijed čak i u mojim ludostima, gurali su me naprijed što god sam naumila i tu sam pdršku iznevjerila. Samo ja znam što osjećam i što se dogodilo i nadam se da ću to imati priliku objasniti ljudima do kojih mi je stalo - objasnila je svoje osjećaje Velikom Bratu.

Marijana je i Bojani izrazila sumnju u vezu nje i Nemeša. 

- Odbacila sam savršenog muža i oca zbog Nemeša - zaključila je, a Bojana joj je rekla da razmišlja surovo. Nemeš za njezine razgovore tijekom večeri nije znao pa su se nakon svega normalno grlili osim što mu je Marijana rekla da je njoj 'sve bezveze'

Ukućani vijećaju: Reći Nemešu ili ne da je Marijana zavodila Vladimira?

Dok je većina ukućana spavala, Vladimir, Horvat i Bojana su se spremali za krevet. No, Vladimir ih je razbudio jer im je htio priznati jednu stvar koju je dugo držao u sebi. Zastao je u kuhinji i počeo pričati stanarima kako ga je Marijana na prošlom tulumu zavodila i tri puta pitala želi li spavati s njom. Nakon njegovog izlaganja, Bojana je zaključila da je nju sram i da ne zna kako će  Nemeša pogledati u oči, a da mu to ne kaže.

- Ne treba tebe biti sram, nju treba biti sram - rekao je Vladimir Bojani. Ukućani su dugo raspravljali o tome što bi trebali napraviti i tko bi to trebao reći Nemešu. Kad je Vladimir vidio što je potaknuo, pokušao ih je umiriti i rekao da je glupo da upropaste nešto pogotovo ako je to bila šala s Marijanine strane. Svi su se složili s njim i zaključili da je najbolje da prespavaju pa će vidjeti.

"Kume" se posvađale

Dok su drugi ukućani u srijedu popodne vježbali tjedni zadatak, Marijana i Bojana su se svađale u spavaćoj sobi. Naime, Bojana je poručila Marijani da se više neće miješati u vezu nje i Nemeša i da se jednostavno želi isključiti iz njihove zamršene priče. Više ne želi raditi problem tamo gdje nema jer, a kako je rekla, sve njih gledaju i njihove obitelji, a ona ne želi da je ljudi vani osuđuju  što podržava njihovu vezu. U tom trenutku u sobu je ušao Nemeš i zatekao Marijanu kako plače. Pitao je što se događa.

- Bojana, što si napravila da si je rasplakala - pitao je Nemeš, no ni jedna od njih nije htjela više raspravljati o toj temi. Bojana i Nemeš otišli su u kuhinju.

- Marijana ne zna što želi i malo previše razmišlja, a nije svjesna ni posljedica koje je čekaju kad izađe vani - rekla je Bojana Nemešu. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl