Show

Komentari 2

Marin Čilić podijelio idilične fotke sa suprugom i sinovima: 'Najdraže uspomene ovog ljeta'

Marin Čilić podijelio idilične fotke sa suprugom i sinovima: 'Najdraže uspomene ovog ljeta'

Na prvoj fotografiji Marin nasmiješeno pozira sa svojim starijim sinčićem Baldom (2) kojeg drži u naručju, a na drugoj mu se pridružila i supruga Kristina koja drži malenog Vitu

Naš najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (33) podijelio je svoju omiljenu obiteljsku uspomenu ovog ljeta. Pozirao je sa svojim sinčićima i suprugom Kristinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dugo sam čekao ljeto 2022., a i zaslužio sam ga! Koja je vaša omiljeno ljetna uspomena iz 2022? Ovo je moja - napisao je Čilić u objavi.

Na prvoj fotografiji Marin nasmiješeno pozira sa svojim starijim sinčićem Baldom (2) kojeg drži u naručju.

Oboje su odjenuli opuštene ljetne kombinacije. Čilić je odjenuo krem traperice koje je uklopio sa svijetlom košuljom, a maleni ima plave kratke hlačice i lanenu košulju. Iza njih u pozadini vidi se more i brodovi.

Na drugoj fotografiji Marin je dignuo u zrak Balda, a kraj njega u bijelom kombinezonu, stoji njegova supruga Kristina koja je digla njihovog najmlađeg sina malenog Vitu koji je stigao u rujnu prošle godine.

Broj lajkova konstantno raste, a fotografija će uskoro doći do 4 tisuće lajkova.

ATP 500 - Queen's Club Championships

U komentarima su tenisaču mnogi pisali svoje omiljene uspomene, a dobio je i nekoliko pohvala.

- Prekrasna obitelj; Kako slatka fotografija; Dama i tri kralja - pisali su.

ATP 500 - Queen's Club Championships

Podsjetimo, nedavno su Marin i Kristina u Zadru krstili sina Vita, a kum mu je bio najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić (36). 

Obred je u crkvi Presvetog Srca Isusova na Voštarnici predvodio župnik fra Bojan Rizvan (34). Modrić je prilikom krštenja držao kumče, kojega je pratio i stariji brat Baldo, a u pratnji nogometašu Real Madrida i kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije bila je supruga Vanja (39).