Obavijesti

Show

Komentari 17

Marin se 'pretvorio' u Kolindu, a Ana-Marija je šoping kraljica

Marin se 'pretvorio' u Kolindu, a Ana-Marija je šoping kraljica
9

ŽELJNI SU SLAVE Dok Alena Nezirević Anezi radi na svojoj pjevačkoj karijeri, Daniel Tomić Zebo nasmijava svoje obožavatelje na YouTubeu. Luciano pleše od 12. godine

VIDEO

Ove godine Big Brother kuću okupirali su razni talenti. Pjevanje, plesanje, kuhanje ili gluma samo su neke od zanimacija kojima se bave (bivši) stanari popularnog reality showa.

Alena Nezirević (30) sustanarima se predstavila pod umjetničkim imenom Anezi. Dolazi iz Vrsara, a po struci je diplomirana upravna pravnica. Ne skriva da je njezina najveća ljubav umjetnost. Prije dvije godine počela je pjevačku karijeru, a u reality se prijavila zbog samopromocije i novih poslovnih prilika.

- Ljudi na prvu često pomisle da sam hladna p***a, ali brzo promijene mišljenje - rekla je novopečena pjevačica.

Anezi je dosad snimila nekoliko pjesama, koje je za nju napisao Marko Tomasović. Najviše pozornosti dobio je spot za pjesmu 'Samo najbolje želim ti' koji je snimila na nudističkoj plaži jer se privatno voli sunčati gola. Pjevačica je aktivna i na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje i fotografije s nastupa, ali i iz privatnog života.

Brzo se proslavio i Daniel Tomić (24), poznatiji kao Zebo, koji je privukao pozornost javnosti snimajući skečeve na YouTubeu. Najpopularniji su mu skečevi u kojima se pojavljuje njegova baka Anica (75). No Centar za socijalnu skrb joj je to zabranio. Smatrao je da Anica, koja od njih prima naknadu, dodatno zarađuje putem YouTubea, a nije im se svidjelo ni bakino psovanje na snimkama.

- U ‘Big Brotheru’ bio sam puno zabavniji nego što su to prikazali na televiziji - rekao je.

Dva tjedna nakon što je youtuber Zebo napustio Big Brother, u tajnu BB kuću ušao je multitalentirani Marin Novaković (21). Omišanin se u slobodno vrijeme bavi plesom, pjevanjem i glumom te smatra da je njegova mana eksplozivnost.

Prije dvije godine Marin je sudjelovao u 'Supertalentu'. Tad je imitirao predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović. Članica žirija Martina Tomčić mu je odmah stisnula 'X'.

Prošle godine objavio je prvi singl 'Sahara', koji je napisao poznati srpski reper Stefan Đurić - Rasta. Kao razlog prijave u reality Marin ističe novo iskustvo, ali i priliku da mu se nakon showa otvore nove poslovne prilike.

Ana-Marija Brdek (30) prošli tjedan postala je nova stanarka tajne Big Brother kuće. Velikogoričanka je po zanimanju dizajnerica odjeće, no trenutačno radi kao PR managerica u poznatom hrvatskom klubu.


- Smatram se boljom od drugih jer uvijek dobijem ono što želim - rekla je Ana-Marija, koju prijatelji smatraju spontanom, veselom i vrckavom. A to joj je itekako pomoglo da prije dvije godine osvoji titulu šoping kraljice u istoimenoj RTL-ovoj modnoj emisiji.

Toliko je svestrana da je, osim velike ljubavi prema modi i nakitu, koji je sama izrađivala, četiri godine radila kao aranžerka cvijeća. Zbog novih izazova odlučila se okušati i u funkciji koordinatorice što ju je naučilo da bude organizirana, disciplinirana, uporna i točna. 


Luciano Plazibat (19) jedini je kandidat u povijesti 'Big Brothera' kojeg su odabrali stanari. I on se prije dvije godine natjecao u 'Supertalentu'. Tad je pokazivao svoje plesačko umijeće, nastupio je s plesnom grupom Clique iz Splita te su dogurali čak do polufinala. Prije četiri mjeseca Luciano je otvorio i YouTube kanal na kojem ga trenutačno prati 3000 obožavatelja.

Prva kandidatkinja koja je dobrovoljno ove godine napustila Big Brother kuću (nakon devet dana boravka), osim u svijetu ljepote, jako se dobro snalazi u kuhinji. Prije šest godina kozmetičarka Nikita Dajčer (29) u 'Večeri za pet' svojim kuharskim specijalitetima nadmašila je sve natjecatelje i - pobijedila. U showu je rekla kako joj je kuhanje velika strast odmalena koja je smiruje. No i dalje se vidi u beauty svijetu.

- Cilj mi je proširiti se i otvoriti još jedan salon. Planiram završiti make-up akademiju i bazirati se na filmsko šminkanje - rekla je radoholičarka Nikita.

Među svim dosadašnjim stanarima Big Brothera najosebujniji je plesač Jure Kelava (66). On je 2016. nastupao u 'Supertalentu', a snimka njegova nastupa postala je hit. U slobodno vrijeme Princ George, kako mu je umjetničko ime, izrađuje figurice od drveta i kamena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…