Obavijesti

Show

Komentari 14

Marina je zbog Žorža ostavila zaručnika Sašu, još su zajedno

Marina je zbog Žorža ostavila zaručnika Sašu, još su zajedno
5

Riječanka Katja Usenik bila je stanarka s najviše tetovaža. Njeno tijelo krase brojni crteži poput lubanja koje ima na ramenu. Katja je najpoznatija kao bivša djevojka chefa Dina Galvagna

VIDEO

U ovoj sezoni Big Brother se vratio svojim počecima - danima kada je ovaj reality show bio najuspješniji i najgledaniji format na malim ekranima. U kući je sudjelovalo u početku sudjelovalo 13 kandidata no na kraju ih je ukupno bilo 15.

Pobjednik je bio Romano Obilinović. Osvojio je osvojio 183.700 kuna.

Ljubavna drama Marine i Žorža

Romano Oblinovic i Marina

Seksi igrice ispod pokrivača začinile su boravak u Big Brother kući Marini Raguž  i Žorža. Iako je manekenka imala zaručnika, brzo se zaljubila u bivšeg nogometaša u BB kući. 

Romansu nastavljaju i nakon showa. Čim je reality završio, Marina se odselila od zaručnika Saše Muheka i došla živjeti s Romanom u Split. On je obožava, možda čak i više od omiljenog mu piva.

- Marina će upravljati novcem koji sam osvojio pobjedom u ‘Big Brotheru’. Potrošit ćemo ga zajedno - rekao je na početku veze Romano.

Par je u posljednjih godinu dana proživljavao pravu ljubavnu sapunicu. Svađali su se i mirili, a u svibnju su si napravili simbolične tetovaže. Marini je na zapešću osvanula tetovaža sa simbolom kraljice, a Žorž je na istom mjestu istetovirao kralja.

Povratnici Rina i Svizac

Reality veterani u ovoj sezoni opet su odlučili neko vrijeme živjeti u izolaciji. Uz Alena i Rinu nikad nije dosadno, a to su pokazali i u BB kući u zagrebačkoj Dubravi.

Alen Macinić prije dvije godine je izrekao sudbonosno “da” dugogodišnjoj djevojci Liviji, a nedugo nakon vjenčanja, u showu 'Mijenjam ženu' 'posudio' je suprugu kolegi po reality showu, Radi Vasiću, a on je na nekoliko dana udomio njegovu Radu.

Krajem prosinca njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana. Ponosni Svizac, kako su ga prozvali sustanari u prvoj sezoni reality showa, prinovom se pohvalio na društvenoj mreži. Za njim nije zaostajala ni supruga Livija, koja je objavila fotografiju sinčića i supruga.

Macinićevi prijatelji kažu kako ga je ona promijenila na bolje i okrenula zdravijem životu i meditaciji. Prošle se godine pohvalio mišičavim tijelom koje je isklesao u teretani.

Dvostruka veteranka Big Brother kuće, Rina Dehni postala je slavna zbog ljubavne veze s natjecateljem Ivanom Mitrovićem Mrkvicom. Zaljubili su se u BB kući u Tajlandu 2009. godine, a svojih pet minuta slave iskoristila je kako bi se slikala za Playboy. Riječanka i dalje živi na Kvarneru, no kloni se slave i showbusinessa.

Anonimci željni slave

Riječanka Katja Usenik bila je stanarka s najviše tetovaža. Njeno tijelo krase brojni crteži poput lubanja koje ima na ramenu. Katja je najpoznatija kao bivša djevojka chefa Dina Galvagna. Njihovoj ljubavi, kako su tvrdili, presudila je udaljenost. On se preselio u Split zbog posla, a ona je ostala u Zagrebu.

Dalibor Urukalović/Pixsell

Kako je rekao chef očarala ga je kad se prihvatila metle i krpe. 

- Katja je pomagala pri radovima u mom restoranu. Čistila je i brisala prašinu, a kad je jedan dan oprala WC školjku koju su svi radnici koristili, porasla mi je u očima - rekao je tada zaljubljeni Galvagno. Katja ne žali zbog sudjelovanja u realityju.

- Doživjela sam jedno predivno iskustvo te upoznala ljude s kojima ću se sigurno družiti i kad izađu - rekla je.

Svojih 'pet minuta slave' tražile su i pjevačica u usponu, Kristina Vukas i Ines Huskić koja je u showu kratko ljubovala s ličkim manekenom Fabijem Čučinovićem.

Ostali natjecatelji bili su Dražen Kocijan Kocka, Ivica Trušček, Jurica Pađen, Neno Pavinčić, Tamara Posavčić, Violeta Terček, Branimir Kaqmber

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu