Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Marino: Ponio sam se loše, kad sam ispao nisam mislio o Sari

'Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati', smatra Marino

Foto: RTL
33 komentara

U posljednjoj epizodi 'Života na vagi' nakon vaganja show je napustio Marino Marušić (26).  Otkrio je da je bio demotiviran rezultatom nakon vaganja, a i nedostajala mu je obitelj te je nagovarao članove tima da ga pošalju kući. Naposljetku mu se želja i ostvarila, što je najteže palo njegovoj djevojci Sari Sitarić (18), s kojom je započeo vezu u showu, a koja nije skrivala suze nakon njegova ispadanja.

Foto: Maja Bota za RTL

- Svoj sam tim zamolio da me pošalje kući zato što sam stvarno bio razočaran rezultatom ovoga ciklusa. Malo sam reagirao nepromišljeno i vruće glave, a i dosta mi je da me se naziva lijenom osobom - komentirao je Marino za RTL. Tijekom showa skinuo je 18,9 kilograma, a tim je, kako kaže, zadovoljan. Osim toga, Marinu je 'Život na vagi' donio i novu ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sara i ja smo sklopili jedno lijepo prijateljstvo, mogu reći da ima tu i malo više od samoga prijateljstva. Sara mi je zapela za oko od prvoga dana. Ja sam joj prvi prišao i tako je počelo. Privukla me svojom dobrotom i iskrenošću te željom da pomogne svima, naravno i ljepotom - kaže te priznaje da mu je nakon ispadanja bilo žao što nije mislio na nju kad je tražio od tima da ga izbace. 

Foto: RTL

- Kad sam nagovarao svoj tim da me izbaci, nisam uopće u tom bijesu razmišljao o Sari, što je jako ružno s moje strane. Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati - smatra Marino. Sljedeći put kada vidi Saru želi, kako kaže, da i ona bude zadovoljna s njim. 

MARIJANA BATINIĆ: 'Nekoć sam bila bucka, najbolji prijatelj mi je bio hladnjak...'

Prije ulaska u kuću Sara nikad nije imala dečka.

Foto: Morana Lerga

- Bilo mi je neugodno povjeriti nekome svoje emocije, imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljati - rekla je Sara. U show je ušla jer je željela poboljšati zdravlje i biti zadovoljnija svojim tijelom. Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. 

Kod Marina ju je privukla njegova spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. 

Foto: RTL

- Kad se počelo odvijati nešto između mene i Marina ja sam samo htjela da to sve prestane, da prestanu ti osjećaji, da se maknem jer nisam znala što će biti iz svega toga. Ali onda sam se prepustila svemu, maknula onu najgoru misao iz glave, a to je što će drugi reći, prihvatila sve što ova moja velika promjena obuhvaća, pa čak i te osjećaje prema Marinu - ispričala je Sara kojoj je u početku bilo jako teško jer je okusila nešto novo, što dosad nikad nije. 

ŽIVOT NA VAGI Marino o kockanju: 'Bio sam u ponoru, izgubio sam prijatelje'

- Ta spoznaja me osnaživala i okrenula sam je sebi u korist, da se ne predajem - rekla je Sara. Vjeruje da ljubav nakon showa može opstati, ali samo ako je riječ o iskrenoj ljubavi, a ne o kratkotrajnoj aferi. 

Foto: RTL

- Treba uložiti puno energije i razumijevanja za tu osobu i biti spreman prihvatiti izazove s kojima se ta osoba, u našem klasičnom životu, vani, susreće, i biti tu kao podrška. Život na vagi je izolacija i tamo upoznaš osobu do temelja, ukoliko se potrudiš. Tjedan dana u kući je kao mjesec dana vani - rekla nam je Sara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message