Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Marino povraćao na treningu, a Mirna plakala: 'Želim živjeti'

'Moja obitelj najveći je razlog zašto ovo radim. Želim biti tu za nećaka, želim dočekati drugog nećaka. Nemam namjeru umrijeti prije vremena jer sam većinu svog života bila idiot', rekla je u suzama Mirna

Foto: Morana Lerga
12 komentara

Kandidate je čekao trening koji im je bio sasvim novo i neponovljivo iskustvo - ronjenje na dah. Vitomir Maričić, višestruki svjetski prvak u ronjenu na dah kandidatima je pokazao osnove tog sporta.

Foto: RTL

Mirna, s obzirom da je neplivač, nije sudjelovala u treningu, ali je zato Edo za nju pripremio drugačiji trening. Odlučio je postaviti pred nju novi izazov - da proba ući u plićak i staviti lice pod vodu. Uz Edinu podršku uspjela je odraditi taj mali izazov, na što je trener bio itekako zadovoljan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ostali kandidati uživali su u treningu s Vitomirom, a posebno se spretna pokazala Julija, koja je priznala da je sve to naučila kao dijete, kad je izranjala kamenje iz mora. Danijela nije mogla odrađivati treninge jer je i dalje bolesna, pod temperaturom. 

Foto: Morana Lerga

- Svi me podržavaju, ali ja se osjećam beskorisno. Bojim se da neću ništa kilograma izgubiti jer kilogrami ne idu dolje bez napornih treninga - kazala je Danijela. Maca i dalje ima problem s nogom, a trenerica Maja joj je pokušala pomoći, ali je zaključila da ipak treba liječničku pomoć te je nazvala doktora.

BIVŠA ČASNA SESTRA 'Napustila sam samostan, sad živim s mačkama i skidam kile'

No Maca nije ni slutila da je taj 'doktor' zapravo njezin suprug i da ju je produkcija nagradila pozivom jer je taj dan slavila 27 godina veze sa suprugom. Čim ga je vidjela na zaslonu ekrana, Maca je odmah počela plakati te je priznala da nikad u životu nije vidjela ljepšeg doktora. 

Foto: RTL

Pred kandidatima je također bio veliki izazov - trčanje! Utrka je bila duga 1200 metara.Nagrada je bila dva kilograma prednosti na vaganju. Julija nije bila presretna s tim zadatkom, bila je uvjerena da ga neće moći odraditi do kraja, pa ju je Edo pokušao motivirati, a Julija je nakon njegovih riječi plakala i priznala da nije u životu imala nikad takvu podršku. 

Kad je počeo izazov, Julija je krenula što je brže mogla pa joj je ostatak crvenog tima govorio da uspori jer se ionako računa rezultat posljednjeg člana, a to je kod njih bio Ivan. Plavi su u tome vidjeli svoju priliku za pobjedu. U jednom trenutku plavi su prestigli crvene, što je kod trenerice Maje izazvalo najveće oduševljenje. Do kraja izazova plavi su stekli veliku prednost i ostvarili prvu pobjedu. 

Foto: RTL

Prije vaganja kandidati su odrađivali trening, a crvenom timu se priključila i Danijela. Iako su plavi stekli dva kilograma prednosti, crveni imaju dva kilograma prednosti koja su osvojili još u prvom tjednu, a koja mogu iskoristiti na bilo kojem vaganju.

Foto: Morana Lerga

Trening je za sve kandidate bio dosta težak, a Sara i Nea plakale su od bolova. U drugom timu najviše je negodovala Mirna, koja se nikako ne slaže s Edom. Iako je trener pokušao riješiti nelagodnu situaciju, nije mu to pošlo za rukom. Marino je čak na treningu povraćao od napora, a Mirna je na kraju treninga plakala.

24 PITANJA ZA EDINA MEHMEDOVIĆA Trener Života na vagi: Najviše se volim najesti domaćeg graha

- Moja obitelj najveći je razlog zašto ovo radim. Želim biti tu za nećaka, želim dočekati drugog nećaka. Želim ih gledati kako odrastaju. Nemam namjeru umrijeti prije vremena jer sam većinu svog života bila idiot - kazala je Mirna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message