Show

Komentari 72

Mario je izvukao 'Zmiju i žabu', gledatelji: Užas, čisti turbofolk! Hrvatski patrioti na aparatima

Mario je izvukao 'Zmiju i žabu', gledatelji: Užas, čisti turbofolk! Hrvatski patrioti na aparatima

Pjesmu 'Zmija i žaba' pjevali su već Maja Šuput i Jasmin Stavros u duetu za Novu godinu 2010. u showu 'Nad lipom 35'. Oskar je inače alter-ego zabavljača i voditelja Ognjena Amidžića

Fitness trener Mario Valentić (40) sinoć je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' na gljivi dobio srpske izvođače Oskara Savića i Slavicu Ćukteraš. Dok su neki kandidati rekli kako nikada nisu čuli za pjesmu 'Zmija i žaba', voditeljica Maja Šuput (41) bila je oduševljena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Oskar je inače alter-ego zabavljača i voditelja Ognjena Amidžića (45), a pjesma je iz 2009. godine. Na popularnoj web usluzi za streaming glazbenih sadržaja svrstana je pod pop žanr, ali mnogi se gledatelji ne slažu s tim. 

- Cajka idući put! Grozno. Nekoć su izbjegavali turbofolk. Kakva im je to lista pjesama!? Baš me zanima hoće li pustiti spot u nošnjama, hrvatski patrioti će biti na aparatima - napisala je gledateljica.

Bilo je i onih koji su komentirali kako jedva čekaju taj nastup jer je sve samo dobra zabava.

- Fora je pjesma. Bolje i to nego neke dosadne stranih nepoznatih izvođača - pisali su. Inače, 'Zmiju i žabu' pjevali su već Maja i Jasmin Stavros (66) u duetu za Novu godinu 2010. u showu 'Nad lipom 35'.  

 

Najčitaniji članci