Obavijesti

Show

Komentari 195

Veliki Brat oduševio je Duška, posjetila ga je Radojka u kući

Veliki Brat oduševio je Duška, posjetila ga je Radojka u kući
12

Marijana i Soraja mazile su se po grudima i provocirale Brandona. Svi muškarci su se vratili iz jazbine, u kuću Velikog Brata u četvrtak navečer ulazi Duškova Radojka

VIDEO

Na svom prvom tulumu u BB kući Vlado je skinuo gaće i pokazao ostalima svoju alatku. Nakon toga Bojani je očito davao do znanja da mu se sviđa, no ona je bila uvjerena da su svi koji su se vratili u kuću iz jazbine Žene Lavice na tajnom zadatku i da je Vladimirovo nabacivanje samo gluma. 

Međutim, Crnogorac je Bojani odlučio dati do znanja da misli ozbiljno. 

- Oprosti, nismo si toliko dobri da me ljubiš - rekla je Bojana Vladi koji joj je 'uvalio' pusu dok joj je sjedio u krilu. 

Vladi je majka rekla da bude s Bojanom

Vlado joj je zatim rekao da mu je majka rekla da se 'ušuška' s Bojanom jer joj se ona najviše svidjela od ostalih stanarki.

- Ako već moram s nekim onda ću s tobom jer mi je tako majka rekla - rekao je Vlado Bojani koja se zatim nasmijala i rekla mu da se može 'ušuškavati' do prekosutra, no Vladimira nije bacila sa sebe. 

Bojani je mama rekla da ne bude lezbijka

Brandon je Bojani je rekao kako u vanjskom svijetu postoje informacije koje je predstavljaju u negativnom svijetlu. Ona je naslutila da je riječ o nagađanju da je lezbijka. Prije nekoliko dana ustuknula je kad ju je Marijana htjela poljubiti pa je sad Brandonu i Marijani objašnjavala zašto je to učinila.

- Ja nisam tako odgojena, to je jedna od tri stvari koje mi je majka kao maloj rekla da ne budem. Moja će seksualnost i za stanare i za gledatelje do kraja ostati enigma - rekla je Bojana.

Dobra joj je i Soraja

Nakon što su je odbili svi muški, Marijana se pohvatala sa Sorajom. Njih dvije prvo su se mazile na kauču provocirajući Brandona. Dirale su si grudi, a on se maknuo od njih. Nakon toga zavukle su mu se u krevet i počele ga maziti po grudima. Marijana je legla uz Brandona, a Soraja joj se priljubila uz leđa. Kratko su se mazile i provocirale ga, a njemu je njihovo ponašanje išlo na živce pa je ustao i otišao iz sobe. 

- Brandona treba tući, ali ne po faci. Treba ga udarati po dupetu dlanom okrenutim naopako jer ne zaslužuje da ga se lupka kao malo dijete - rekao je Nemeš i nasmijao stanare jazbine. 

'Ma nije da mi nedostaje, to je zbog pjesme'

Dok je Marijana pila i plesala te se vješala oko vrata svim muškarcima u kući, Nemeš je iz jazbine gledao kako se ona zabavlja. Neko ju je vrijeme gledao, a zatim je šakom razbio zid pokraj zahoda u jazbini. Veliki Brat pozvao ga je u ispovjedaonicu i rekao mu da će zbog njegovog ponašanja umanjiti glavnu nagradu za 11.000 kuna. Nemeš je bio očigledno šokiran i rekao da je to napravio zbog pjesme koju je čuo, a ne zbog Marijane. Naime, dok je Nemeš demolirao jazbinu, Veliki Brat pustio je pjesmu 'Dišem za tebe'.

Konačno zajedno

Nakon što se nekoliko dana nisu vidjeli, Marijana i Nemeš su ponovo zajedno. Svi muškarci vratili su se iz jazbine pa su sada svi na okupu u glavnoj kući. BB golupčići koriste svaki trenutak da budu zajedno, grle se i ljube. 

Duška u kući posjetila Radojka

U četvrtak navečer u Big Brother kuću ušla je Duškova supruga Radojka (47).

- I meni i kćerima bilo je teško kad je bio tužan. Želio je izaći, ali drago mi je što nije. Rastužilo me i kad je plakao zbog frizure. Vjerujem kako je mislio da su ga stanari namjerno tako kratko ošišali i to ga je jako pogodilo. Meni je lijep i ovakav - rekla nam je nedavno Radojka.

Otkrila je i da joj Duško nedostaje jer se sama brine o kravama te da je morala prodati tele kako bi preživjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao