Show

Komentari 2

Markle s bivšim htjela obitelj, ali nije bila spremna za djecu

Markle s bivšim htjela obitelj, ali nije bila spremna za djecu

Bivša prijateljica Meghan Markle, Ninaki Priddy, svojedobno je za britanske medije otkrila kako je su krahu braka Meghan i Trevora kulminirale njihove svađe

Prije no što je upoznala princa Harryja (36), Meghan Markle (39) bila je dvije godine u braku s producentom Trevorom Engelsonom (44). S njim je prekinula, kako je navela, zbog 'nepomirljivih razlika'.

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan izgubila bebu

Strani mediji pišu kako je Markle s producentom željela osnovati obitelj, ali nije bila spremna da imaju djecu. Umjesto toga mu je predložila da udome štene, a on se složio. Bivši par potom je udomio psića i nazvali ga Bogart. U vrijeme kada se njihov brak približavao razvodu, Meghan je udomila još jednog psa kojem je dala nadimak Guy. Kad se odlučila s Harryjem preseliti u Englesku uspjela je samo Guya povesti sa sobom, a Bogarta je prepustila u ruke svoje prijateljice iz Kanade.

Royal visit to Africa - Day Three

Bivša prijateljica Meghan Markle, Ninaki Priddy, svojedobno je za britanske medije otkrila razlog kraha braka Meghan i Trevora. Rekla je kako su se dosta svađali, no Trevor se uvijek trudio da odnos brzo izglade. Zbog toga se naposljetku naljutio kada je Meghan tražila razvod. Ninaki je dodala kako to više nije Meghan koju je poznavala, a Meghanino je ponašanje presudio i njihovom prijateljstvu. 

The Hunger Games Catching Fire Premiere - London

Potom se zaljubila u princa Harryja s kojim danas ima sina Archieja. Par je nedavno javno priznao tragediju koja im se ljetos dogodila - Meghan je izgubila drugo dijete. Zbog toga su shrvani. Iako Markle s Harryjem nastoji osnovati veću obitelj, i dalje je na meti brojnih kritika.

Stručnjak za kraljevsku obitelj, Howard Hodgson, nedavno je optužio Markle kako se udala u kraljevsku obitelj kako bi to pomoglo njezinoj karijeri u Hollywoodu. Smatra kako je na taj način nastojala da je javnost bolje upozna te se kasnije s Harryjem vrati u Hollywood kako bi ostvarila svoj san. 

 

 

 

Najčitaniji članci