Show

Komentari 112

Marko Grubnić uživa u Parizu, a za šal iskeširao 12 tisuća kn

Marko Grubnić uživa u Parizu, a za šal iskeširao 12 tisuća kn

Jutra poput ovog, napisao je Marko uz opis fotografije na kojoj jede 'skupocjeni' doručak. U manje od sat vremena skupio je više od 800 lajkova i brojne pozitivne komentare

Marko Grubnić (37) brine o tome da uvijek dotjeran izađe iz kuće. Svoju ljubav prema skupocjenim i brendiranim krpicama odavno ne skriva. Tako se na društvenim mrežama često mogu naći fotografije na kojima pozira u odjevnim kombinacijama vrijednim nekoliko tisuća eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na posljednjoj fotografiji pozira u Parizu markiran od glave do pete. Fanovima je najviše za oko zapeo glomazni šal s potpisom Balenciaga za kojeg je Grubnić 'iskeširao' oko 12 tisuća kuna. U Francuskoj mu društvo pravi prijatelj Momčilo Gurović.

- Jutra poput ovog - napisao je Marko uz opis fotografije na kojoj jede 'skupocjeni' doručak. U manje od sat vremena skupio je više od 800 lajkova i brojne pozitivne komentare. 

Što se tiče blagdana, Marko si je dao truda u uređenju doma. Iako je Marko unajmio ljude koji mu profesionalno urede dom za blagdane, sve ukrase je kupovao, kako kaže, sam tijekom godina. Objašnjava  kako je u obitelji Grubnić ovoga Badnjaka na meniju bio bakalar bianco, a izjavio nam je kako je tek nedavno otkrio svoju strast prema kuhanju. 

- Za bogatu trpezu bili su zaslužni moji roditelji, dogovaramo se što ćemo jesti tih dana. To su uglavnom tradicionalna jela, poput sarme, purice s mlincima i ostalih finih domaćih stvari - izjavio je stilist. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci