Obavijesti

Show

Komentari 84

Martin Kutnar na violončelu i harmonici priredio spektakl

Martin Kutnar na violončelu i harmonici priredio spektakl
1

Kako to izgleda kada šestogodišnjak otpjeva pjesmu Miše Kovača i pritom nastup upotpuni njegovim scenskim pokretima, gledateljima je pokazao Gabrijel Čačić

VIDEO

Sedamnaestogodišnji Martin Kutnar u drugoj epizodi 'Supertalenta' pokazao je svoje umijeće sviranja harmonike i violončela i uz skandiranje cijeloga studija zaradio zlatni gumb kojega je stisnuo Janko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

- Kad sam došao u ovo sve, nadao sam se da će se pojaviti netko kao Martin. Tresao sam se cijeli, rasplakao sam se skoro -  kazao je Janko koji je svoje oduševljenje Martinovim nastupom pokazao dignuvši se na noge zajedno s Martinom i Majom. Davor Bilman imao je, pak, druge namjere.

OD SUTRA -> PRIJAVI SE NA VIDEOSTAR -> OSVOJI PUT U HOLYWOOD

 

- Martine, jedini razlog zašto ja nisam ustao je taj što sam ja htio pritisnuti taj zlatni gumb, ali me Janko preduhitrio, tako da apsolutno bravo! Kao što Maja kaže da je kod mene teško izazvati neku emociju, ti si bio najbliže tome - objasnio je. 

Na Martinino pitanje što bi napravio s nagradom ukoliko ju osvoji, Martin je kazao kako bi si kupio vlastiti instrument. 

- Bio mi je užitak svrati i zabaviti publiku! Presretan sam - dodao je Martin, još uvijek u nevjerici.

U nevjericu je žiri dovela i natjecateljica Matea Bošnjak koja je otpjevala pjesmu Bonnie Tyler 'Holding Out For A Hero', a svojim talentom najviše je oduševila Martinu koja joj je poručila: 'Pa ovo nije svijet vidio! Imaš 17 godina i imaš vokalčugu! Toliko si bezobrazno, prepotentno donijela tu svoju interpretaciju i to mislim najpozitivnije moguće'.

Maja je također bila impresionirana njezinim nastupom, a Davor je zaključio da Matea pjeva cijelim tijelom.

Jednako oduševljenje nastupom žiri je pokazao i prema sestrama Ramljak, čiji ih je nastup naprosto izuo iz cipela. 

- Ja sam preoduševljena. Ti kad pjevaš, to je neki božanski glas. Ja ne znam kako se to dogodilo. Ne znam kako mi za tebe već nismo čuli i zašto se ovaj nastup nije dogodio prije - kazala je Maja sestrama Dariji i Anna Mariji, dok im je Martina poručila: 'Sestre Ramljak, dobrodošle u hrvatski Supertalent'.

Kako to izgleda kada šestogodišnjak otpjeva pjesmu Miše Kovača i pritom nastup upotpuni njegovim scenskim pokretima, gledateljima je uprizorio maleni Gabrijel Čačić kojega je otac Josip pratio na klavijaturama. 

- Imaš tu pozornicu u sebi, vidi se da vladaš s tim! - poručio mu je Davor, a Maja je dodala: 'To može Gabrijel i Mišo! Ja te apsolutno želim vidjeti i sljedeći put, i tebe i tatu i dovedite sve koje hoćete'.

Svojim cipelicama za step atmosferu u studiju zažarila je četveročlana ekipa Step boys. Martina im je rekla kako plešu na svjetskoj razini i da ne može dočekati da ih ponovno vidi, Maja je zaključila da im uopće ne treba glazbena podloga jer 'dišu kao jedno', a Davor je kazao: 'Posebno mi se sviđalo to što u niti jednom trenutku niste bili dosadni. Iako nisam nešto pretjerano ljubitelj stepa, cijelo vrijeme ste držali moju pažnju, tako da velika pohvala'.

Dvojac iz Slovenije, poznat pod imenom F&B acrobatic, oduševio je sve prisutne u studiju svojim akrobacijama na hoverboradu. 

- Van svake pameti, suludo! To je upgradeana vrsta streetwork out-a. Jel' tome postoji naziv ili je to vaša izmišljotina? - priupitala ih je Martina, koja je kao i ostatak žirija ostala bez teksta. 

Zanimljiv nastup osigurao je i Angelo Švec, mlađi brat streetwork out-era Mateja i Danijela koji su prošle sezone nastupali na Supertalentu pod imenom Street Brothers. 

- Imam jednu želju da idući nastup traje malo duže -  zaželjela je Maja koja nije propustila priliku popeti se na pozornicu i dotaknuti mišiće Angelovog brata Danijela koji mu je bio podrška u backstageu. 

- Čovječe, ovdje možeš sir naribati! - oduševljena je bila Maja.

Unatoč tome što je demolirao cijelu pozornicu, Mr. Hammerhand također je od žirija dobio 4 DA. Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, izveo je svoj performans pozvavši sve članove žirija na pozornicu. Prva je asistirala Martina dok je Mr. Hammerhand razbijao boce i daske golom rukom držeći jaje u istoj ruci bez da se razbije. Potom je pozvao Janka koji je zajedno s njim bejzbolskim palicama razbijao limenke piva. Maju je pozvao da s njim popije sok kokosa kojega je on prethodno razbio, također golom rukom. Posljednji na pozornici pridružio mu se Davor koji je zajedno s njim razbijao kokse.

Nastup natjecateljice Sarah Seifert izazvao je posebnu pozornost žirija. Predstavila se talentom twerkanjem koji je oduševio Maju, Davora i Janka koji su joj dali DA, dok Martina nije bila blagonaklona prema njezinom talentu te joj je stisnula X.

- Moje dijete kada bi došlo doma s idejom da se ovim bavi, naprosto ne bih mogla dati podršku - komentirala je Martina, dok je Davor stao u Sarahinu obranu kazavši: 'Ja razlikujem nekoliko stvari u tvom nastupu. Što se tiče toga da li se to nekome sviđa ili ne, je li to pristojno ili ne, gluteus je isto dio tijela kao i glasnice za proizvodnju zvuka. Ja znam da je to jako teško i to što radiš je definitivno talent za koji treba imati hrabrosti da se napravi. Meni se to sviđalo'.

Tri 'da' i jedno 'ne' dobili su također i Viteški red sv. Nikole koji su se predstavili streličarstvom. U jednom trenutku zamolili su Maju da dođe na pozornicu i stavi jabuku na glavu koju bi oni potom pokušali skinuti strijelom, a nakon što su rekli da se samo šale, Maja je odahnula. 

- Pod uvjetom da me ne zovete na binu, dovedite sve i idemo sljedeći put to razvaliti - rekla je.

Umirovljenik iz Zaprešića, Franjo Horvat žiriju se predstavio svojim talentom imitiranja ptica, no žiri je zaključio kako njegov nastup ipak nije za prolazak u daljnje natjecanje. 

- Mene veseli što Vas veseli boravak u prirodi i promatranje prirode i životinja i imitiranje, ali na nekim dobrim tulumima i kada se u parkiću nađete s ekipom, to bude hit. Malo još provježbajte, pa nam dođete iduće godine s barem pet ptica i sa sovicom - kazala mu je Martina.

Četiri X-a žiri je dao natjecateljima Muji Memiću, Draganu Mediću i Princu Georgeu. Mujo Memić predstavio se sevdahom, no njegovo pjevanje nije zaintrigiralo žiri. Dragan Medić pjevao je pjesmu 'Marija Magdalena' svoje omiljene pjevačice Doris Dragović, no nije uspio impresionirati žiri. 

- Dragane, mislim da vi imate jedan veliki talent, možda ga niste svjesni, a razlog zašto nisam pritisnuo odmah ovu tipku je vrlo jednostavan, jer sam uživao u tome da vidim koliko vaše pjevanje nervira kolegicu Martinu - otkrio je Davor.

Kakvi nas nastupi sve još čekaju, ne propustite doznati u idućoj emisiji 'Supertalenta'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'
SNIMLJENI NA FARMI

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'

Princeza Kate i princ William viđeni su u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje se Kate oporavlja
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju