Obavijesti

Show

Komentari 23

Martina i Tessa ispale iz BB kuće i borbe za milijun

Martina i Tessa ispale iz BB kuće i borbe za milijun
4

U finale su prošli Arsen, Maja-Paola, Krešo i Vedran. Oni će se idućih tjedan dana boriti za ukupni nagradni fond od čak 1,015.000 kuna

VIDEO

Polufinalna Big Brother emisija počela je gledanjem isječaka nominiranih stanara. Ukućanima se tako odužilo čekanje do javljanja Velikog brata i bili su "napeti kao puške" kada se javio. Jedino je Arsen bio opušten, ali on je ionako mislio kako je već u finalu. S čak 44.92 posto glasova gledatelja iz showa je ispala Martina. Vijest ju je šokirala i ona se sa stanirama opraštala uz riječi: "'Ajde, finalisti moji, drž'te se". Prije izlaska pitala ih je kako izgleda, doviknula im: "Volim vas" i izjurila van. Ispred kuće nije mogla doći do riječi od uzbuđenja.
- Malo mi je trema. Prevelika je stvar što sam uopće do ovdje došla. Presretna sam zbog svih koji idu u finale. Malo mi je krivo jer sam bila korak do finala - nabrajala je Martina.
Kada je u studiju pogledala tko ju je sve nominirao i zbog kojih razloga, priznala je kako su je malo razočarali Krešini komentari.
- Nosim prekrasne uspomene iz kuće. Iskustvo će mi ostati u lijepom sjećanju i ne znam za koga bih navijala. Previše smo se zbližili da bih imala favorita. Tko god osvoji milijun, zaslužio je - odgovarala je Martina u studiju na Antonijina pitanja.
Tada se Veliki brat opet obratio stanarima i objavio im da je vijest od ponedjeljka bila istinita. To znači da su sada svi bili nominirani te da su gledatelji u sljedećim trenucima glasovima odlučivali tko će se Martini pridružiti u studiju. Kako su svi u ponedjeljak izjavili da se neće pridržavati pravila prema kojem onaj tko obavi najviše pojedinačnih kupnji u tjednu dobiva imunitet - Veliki brat ga je ukinuo. Zavladala je nevjerica, a gledatelji su počeli s glasanjem. Ni Arsen se nije trudio dobiti imunitet pa je i on nominiran. Stanari su svoj humanitarni tjedni zadatak obavljali sa zadovoljstvom i može se reći kako se zbog te humane akcije poboljšala atmosfera u kući. Zadatak su prošli i sada je ukupni fond glavne nagrade 1,015.000 kuna. Gledatelji su završili s glasanjem i došlo je vrijeme za novi šok. Antonija je počela s ispitivanjem stanara i svi su joj priznali da im je jako stalo do ulaska u finale, osim Arsena, koji je ustvrdio da je njemu sasvim svejedno. Krešo je bio posebno zbunjen. Gledatelji su sa 43,89 posto glasova u ovom brzinskom glasanju iz borbe za glavnu nagradu izbacili Tessu. Ona se najdulje pozdravljala s Vedranom. Dugo su bili čvrsto zagrljeni. Na izlasku je i ona svima govorila kako ih jako voli te da se čuvaju. Kao i Martina, pitala je kako izgleda. Vani je priznala kako će izvan kuće prvo staviti ekstenzije i ugraditi nokte.
 - Uopće nemam pojma što bih rekla. Bilo mi je grozno baš u trenutku kad sam izlazila, ali kad sam vidjela mamu i tatu, sve negativno je 'otišlo'. Vedran će mi najviše faliti - priznala je nasmijana Tessa Antoniji u studiju.
U finale i borbu za 1,015.000 kuna prošli su Arsen, Vedran, Krešo i Maja-Paola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško