Obavijesti

Show

Komentari 31

Martina: 'Okusi su katastrofa, radije bih se vratila u Zagorje'

Martina: 'Okusi su katastrofa, radije bih se vratila u Zagorje'
12

Majka i kći nisu mogle niti okusiti grčku juhu od tripica, a nisu im se svidjeli ni proizvodi koje su vidjele na lokalnoj tržnici. U Grčkoj im se pridružio i tata Ivan

VIDEO

Drugi dan u Grčkoj za kandidatkinje showa 'Moje prvo putovanje' bio je pun iznenađenja. Nakon večernje zabave u grčkoj taverni, djevojke su se sastale na doručku koji ih je sve ostavio bez teksta.

- Doručak u hotelu s pet zvjezdica je nešto što si ne može nitko sa sela zamisliti, jer to što oni sve imaju, to se ne može ni zamisliti - komentirala je Anica koju je kao i ostale dojmio bogati švedski stol.

- Nikad nisam imala u životu priliku vidjeti tako nešto na jednom kupu - dodala je oduševljeno Natalija.  

Nakon što su osigurale tijelu energiju, kandidatkinje su započele s novim zadacima. Anici i Martini Mario je dodijelio zadatak da posjete grčku tržnicu i pronađu pet namirnica koje nikada u životu nisu ni vidjele niti probale. Avantura po grčkoj tržnici tako je započela za majku i kći, a pet, za njih novih namirnica, nije im bio problem pronaći.

Nakon što su provele nekoliko sati lutajući po tržnici i isprobavajući nove okuse, Anica i Martina zaključile kako im niti jedan novi okus kojega su probale nije odgovarao.

- Njima je to normalno, nama je nepojmljivo - rekla je Martina majci Anici te zaključila: 'Grčka tržnica je kao i svaka tržnica, ima svega i svačega, ali okusi su katastrofa. Ja bi se rađe vratila na svoje okuse u svoje Zagorje'. 

S isprobavanjem novih okusa, kandidatkinjama se otvorio apetit te su se uputile u restoran kako bi ručale, a zatim je uslijedio šok za šokom. Kao jelo dana, serviran im je grčki specijalitet – patsas, grčka juha od tripica. Miris patsasa, bio je, prema riječima Anice i Martine, nesnosan.

- Kad je gospođa donijela njihovo jelo dana, ja sam se poveselila da ćemo nešto fino i probati. Neugodno je jako mirisalo i ne bih probala ni u ludilu - kazala je Anica. Netom što su vratile konobarici jelo i krenule napustiti restoran, na vratima se pojavio Aničin suprug, Ivan Kralj.

- Otkud si ti opal - priupitala ga je Anica vidno šokirana.

- Ovo se isplatilo sve, jučer i danas. Nemam riječi kojom bih opisala tu sreću kada sam ga ugledala! O tom putovanju sam uvijek sanjala, da ja i on odemo negdje pa makar i na jedan dan, negdje sami - izjavila je Anica i dodala: 'Ovo mi je najljepše što mi se u životu dogodilo'.

Dok su Anica i Martina isprobavale nove namirnice, koje su im ostavile gorak okus, Natalija i Maja dan su provele fotografirajući se po grčkim ulicama.

- Pozirati na javnom mjestu je super, zanimljivo i malo neobično - kazala je Maja, a Natalija je dodala: 'Osjećala sam se kao da sam neka velika poznata ličnost. Oko nas krug ljudi koji nas slikaju mobitelima, a nas fotograf slika'.

Jednako kao i prvom paru, ni Maji i Nataliji, grčka tržnica nije ostavila poseban utisak.

- Kaos je u tim uličicama, milijun ljudi, milijun trgovina. Ja ne bih tamo mogla živjeti - zaključila je Natalija.

Nakon cjelodnevnog poziranja, djevojke su dobile novi zadatak – da pronađu dućan s cipelama melissinos. Obzirom da su cijeli grad prešetale u visokim potpeticama, Maja je nakon uspješnog pronalaska dućana odlučila i kupiti jedan par melissinosa, dok je Natalija odbila čak i probati ove sandale te razočarana izjavila:

- Katastrofa. Nema ni jedne štikle unutra. To je sve užas. Razočarala sam se! Ja to ne bih nikada obula.

Što kandidatkinje očekuje idućeg dana, ne propustite doznati u novoj epizodi showa 'Moje prvo putovanje'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega