Obavijesti

Show

Komentari 23

Massimo Savić: Meni je crkva pružala puno više nego škola

Massimo Savić: Meni je crkva pružala puno više nego škola
3

Pjevač je tijekom gostovanja na Totalnom FM-u otkrio da je u crkvi prvi put došao u kontakt s glazbenim instrumentima. Do sedamnaeste godine je ministrirao

VIDEO

Pjevač je na Totalni FM došao najaviti koncert 26. travnja u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji. Voditeljici Irini Čulinović otkrio je zanimljive detalje iz svog djetinjstva.

-  Meni je crkva pružala puno više nego škola - rekao je pjevač koji je do sedamnaeste godine ministrirao, a u crkvi je prvi put došao u kontakt s glazbenim instrumentima pa to iskustvo smatra zaslužnim za svoje glazbene početke.

- Tamo sam mogao igrati stolni tenis koliko sam htio. Mogao sam gledati filmove na video projektor. Tamo sam počeo svirati instrumente i prvi puta se susreo sa glazbom. Pogodilo me kad je svećenik otišao. On se zaljubio i odredio. Prestao je biti naš svećenik. Onda je došao don Mario. A on me vozio u Rijeku da si kupim prvo pojačalo za gitaru - prisjetio se Massimo i dodao da je unatoč tome danas kritičan prema kršćanstvu i općenito prema politici vjere u svijetu.

Otkrio je što smatra svojim najvećim bogatstvom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moje najveće bogatstvo je moj bend. Velika je stvar imati takav bend na okupu i imati njihovu vjernost. Oni su svi svirali s nekim drugim ljudima pa su mi se vratili. Osjećam odgovornost prema njima, jer oni imaju svoje živote,svoje kredite, režije. Ja ne mogu njima reći momci sad ja dvije godine idem negdje plandovati. Ja bih to mogao, ali što onda s tim životima s tim prijateljstvima. Zato taj bend tako dobro zvuči - rekao je.

Otkrio je i kako liječi grlobolju.

- Taj kortikosteroid pjevači dobivaju zato što ta hormonalna smjesa smanjuje oteklinu oko glasnica i onda glasnice mogu normalno raditi. To ti je ono što se daje ljudima koji se penju na Mount Everest pa imaju otekline mozga. To je po mene jedan strahovito neugodan lijek. Osjećam se kao 'klimakteruša' tri dana nakon te injekcije i svima sam težak, a sebi najviše. Sve činim samo da ne bih primio tu vražju injekciju. Jednom u dvije godine imam takav ozbiljan problem - rekao je.

Dodao je kako navedene injekcije najradije izbjegava te da probleme s glasnicama prevenira vježbama koje mu je preporučila jedna novosadska profesorica.

- To me izvuklo masu puta da mi nisu trebale injekcije - rekao je.

Dodao je kako mu nije problem usred koncerta priznati da ne može pjevati: 'Ja sam tu iskren. Onda tek bude party jer zamolim publiku da me izvuku pa pjevaju umjesto mene!'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije