Show

Komentari 4

Massimo se javio glumcu nakon što ga je imitirao: Analizirao je svaki pokret, zamah lepezom...

Massimo se javio glumcu nakon što ga je imitirao: Analizirao je svaki pokret, zamah lepezom...

Gledao sam da ne uđem baš u tu karikaturu nego da sam na nekom sigurnom rubu, gledao sam jedan njegov koncert, znaš kako Massimo pleše, ramenima, kukovima, čovjek se rasplesao, rekao je Marko

Glumac Marko Braić (29) utjelovio je Massima Savića (58) u devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Pjevao je pjesmu 'Iz jednog pogleda' i očarao četveročlani žiri, ostale natjecatelje u showu, ali i gledatelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Grubnić se brine o stajlingu dama 

Ipak, nakon njegova nastupa na društvenim mrežama se oglasio i sam Massimo. 

- Jasno je da je Marko Braić favorit večeras. Hvala mu za poštovanje i trud uložen u izvedbu. Studiozno se tu analizirao i svaki pokret i zamah lepezom... A što reći za predivne komplimente, za svaku lijepu riječ koju je uputio i on, ali i voditelji i žiri. Gospodin Navojec posebno. Puno to znači. Veliko hvala dragi ljudi - napisao je pjevač. 

Bilo je i onih koji su njegov nastup usporedili s onim Luke Bulića (40) prije nekoliko godina.

- Ide podrška i hvala obojici. Nije to lak posao - zaključio je Massimo. Marku je pobjeda izmakla za jedan bod i otišla u ruke Marija Valentića (40), koji je očarao kao indijska zvijezda Alka Yagnik (54).

Marko Braić istaknuo je da je uložio puno truda pripremajući se za nastup. 

- Gledao sam da ne uđem baš u tu karikaturu nego da sam na nekom sigurnom rubu, gledao sam jedan njegov koncert, znaš kako Massimo pleše, ramenima, kukovima, čovjek se rasplesao - oduševljeno je rekao Marko.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU FIRME I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI NOVI MOBITEL:

Najčitaniji članci