Obavijesti

Show

Komentari 2

Massimo se oprostio od Europe i raduje se koncertu u Gavelli

Massimo se oprostio od Europe i raduje se koncertu u Gavelli
4

Za režiju spota zaslužan je Radislav Jovanov - Gonzo, autor i kompozitor pjesme je Sandro Bastiančić, a producent je Ivo Popeskić koji s Massimom trenutno priprema i slavljeničku turneju

VIDEO

Početkom ljeta odjeknula je vijest kako će se zatvoriti sad već kultno Kino Europa. Svoj oproštaj s tim okupljalištem društvene i umjetničke scene spotom za pjesmu 'Jedan potez previše' oprostio se Massimo Savić (57).

- Nije to neki protest, samo smo željeli povezati kinematografiju i glazbu. Bilo je zgodno tamo snimati, bila je to praktički zadnja kamera koja je ušla u Kino Europa - objasnio nam je pjevač.

Samo snimanje spota bilo je u vrijeme kad je Zagreb Film Festival napuštao kino, a u spotu su dodane neke fotografije s izložbe 'Kino: mnogo mraka i malo oštrog svjetla' Vladimire Spindler. Mnogi su se na razne načina opraštali od kina, ovo je Massimov način.

- Odavno sam tu dolazio, ugodno se osjećao i brojne filmove pogledao. Uvijek se sjetim filma 'Blade Runner' s Harrisonom Fordom. Gledao sam tamo puno dobrih filmova, ovaj mi budi najviše uspomena. Nadam se da ovo ipak nije bilo zbogom, da će se još tamo vrtjeti filmske trake - rekao je Massimo.

Massimo i miss7 pozivaju te na posebnu glazbenu avanturu...
Massimo i miss7 pozivaju te na posebnu glazbenu avanturu...

Za režiju spota zaslužan je Radislav Jovanov - Gonzo, autor i kompozitor pjesme je Sandro Bastiančić, a producent je Ivo Popeskić koji s Massimom trenutno priprema i slavljeničku turneju Vještina Boutique. Velike turneja 9. studenog započinje u Karlovcu, a nastavlja se u Čakovcu, Slavonskom Brodu, Osijeku, a trostruko finale turneje održat će se na mjestu gdje je Massimo prije petnaest godina pokazao svoju "vještinu muziciranja" - zagrebačkom kazalištu Gavella.

- Žalili su se neki jer nastupamo u teatrima, malim prostorima, ali želio sam baš tako. Bit će posebno, samo nas četvero na pozornici. Elvis Stanić na gitari, Ivo Popeskić na klaviru, Henry Radanović na basu i ja na gitari. Bit ćemo bez bubnja - otkrio je Massimo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

09:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu