Show

Komentari 0

Massimo shrvan zbog gubitka: 'Zauvijek ćeš biti u mom srcu'

Massimo shrvan zbog gubitka: 'Zauvijek ćeš biti u mom srcu'

Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge, napisao je Massimo

Glazbenik Massimo Savić (58) podijelio je tužnu vijest na društvenim mrežama. Pjevač je izgubio velikog prijatelja, redatelja rasvjete Renu Raosa, od kojeg se oprostio emotivnom porukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek - piše u objavi koju je potpisao s 'Tvoj Max'. Uz nju je objavio i zajedničku fotografiju na kojoj poziraju. 

Inače, Massimo je nedavno dobio nagradu za najbolju pjesmu 2020. prema odabiru publike na Narodnom radiju. Riječ je o singlu ‘Mali krug velikih ljudi’. 

- Publika određuje hoće li pjesma izdržati test vremena ili ne. Ta komunikacija je konstantna, tu i tamo te publika nagradi time da im se neka tvoja pjesma svidi. Na veliku sreću, u mom slučaju, ima jako puno tih pjesama koje su se narodu od mene svidjele. Moram reći da je ova nagrada svima koji su radili na albumu strašno, strašno važna - rekao je Massimo.  

Najčitaniji članci