Obavijesti

Show

Komentari 6

MC Stojan o otkazanom nastupu u Muzeju: 'Mijenjamo lokaciju, prodao se rekordan broj karata'

MC Stojan o otkazanom nastupu u Muzeju: 'Mijenjamo lokaciju, prodao se rekordan broj karata'
7

Srpskog cajkaroša i repera najavljivali su u Muzeju za umjetnost i obrt, no ravnatelj muzeja rekao nam jem da nema šanse da se to dogodi. Koncert je danas otkazan, no Stojan najavljuje da svejedno dolazi u Zagreb

VIDEO

"Koncert je otkazan." Obavijest je to na stranici entrio.hr od jučer poslije podneva, iako su ujutro ulaznice za koncert MC Stojana bile dostupne za kupnju. Vijest o nastupu srpskog pjevača u prostoru, odnosno restoranu zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt prenerazila nas je dan ranije. Cijena ulaznice bila je 120 kuna, ili ako želite stol, koji uključuje i pet ulaznica, bilo je potrebno izdvojiti 600 kuna. Provjerili smo na adresi, odnosno u MUO.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:35

- Nema šanse da će se taj koncert održati. To je nemoguće i po ugovoru - rekao nam je ravnatelj muzeja Miroslav Gašparović.

No iz "stožera" MC Stojana nisu odustajali od nastupa. U ponedjeljak, nakon što smo razgovarali s gospodinom Gašparovićem i objavili kako koncerta tamo neće biti, organizatori su nam odgovorili kako sve ide po planu te kako i dalje normalno ide prodaja ulaznica. No jutro će promijeniti sve, pokazalo se ovaj put, pa tako i lokaciju koncerta MC Stojana. Potvrdio je, u utorak poslijepodne, i sam pjevač na društvenim mrežama.

- Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivicom) za zakazani koncert u Zagrebu na dan 10. 6. Nikakva loša namjera u tom pogledu nije bila, datum održavanja koncerta stoji, a o novoj lokaciji istog bit ćete na vrijeme obaviješteni. Zahvaljujem se na golemom interesu, prodan je rekordan broj karata! - napisao je MC Stojan.

storyeditor/2022-05-17/PXL_130419_24273925.jpg

I vjerujemo da lokacija nije njihov odabir, ima mnogo prikladnijih mjesta za njegov koncert, gdje gosti ne bi trebali dolaziti navigacijom. Jer čovjek treba znati gdje mu je mjesto, a za neke to definitivno nije muzejski prostor. Bio je tamo nekoć legendarni restoran Kod Drageca, vrhunskog ugostitelja Drage Vukušića, koji je imao nekoliko lokala koji su privlačili kremu tadašnjeg društva. U taj, pa i u prostor MUO-a znale su dolaziti "face", a jako često i akademici.

Što pjeva srpski cajkaš koji je trebao biti u Muzeju u Zagrebu: 'Ulazim u nju, a ona tako vrela'
Što pjeva srpski cajkaš koji je trebao biti u Muzeju u Zagrebu: 'Ulazim u nju, a ona tako vrela'

Nije to bilo tako davno, a zamislite, zamalo su hodnicima Muzeja, spomenimo i to, osnovanog 1880. godine, odjekivali stihovi poput: "Bio sam na žurci, kum je pravio koktele/startov'o sam ribe, one nisu htele/kada su čule da CD izdajem/dve od tri me lizale, dig'o mi se, priznajem/Prva hoće od pozadi, druga hoće spreda/otekla mi jaja, uzeo sam leda...". Dio je to teksta pjesme "Bičuj me Stojane", kojom se proslavio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu