Obavijesti

Show

Komentari 4

Meghan i Harry odsjeli u hotelu gdje noćenje košta 10.000 kn...

Meghan i Harry odsjeli u hotelu gdje noćenje košta 10.000 kn...
4

Lokalno stanovništvo tvrdi kako je ulica u kojoj je smješten hotel zbog dolaska kraljevskog para cijelo vrijeme tijekom njihova boravka bila prepuna policajaca

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) i princ Harry (35) u petak su bili na vjenčanju modne dizajnerice Mishe Nonoo i tajkuna Mikeyja Hessa u Rimu. Četveromjesečnog sina Archieja nisu vodili sa sobom kako uživali zajedno nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Britansku je javnost razljutilo to što su ona i Harry odsjeli u luksuznom Hotelu Vilon u strogom centru grada gdje noćenje košta vrtoglavih deset tisuća kuna, piše The Sun. Osim hotela, vojvoda i vojvotkinja su priličnu svotu novca odvojili i za osiguranje kako bi tijekom boravka u Rimu imali svoj mir.

The Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and his wife Meghan, arrive to attend the wedding of fashion designer Misha Nonoo at Villa Aurelia in Rome

Lokalno stanovništvo tvrdi kako je ulica u kojoj je smješten hotel zbog dolaska kraljevskog para cijelo vrijeme tijekom njihova boravka bila prepuna policajaca. Između ostalog, Meghan je za tu prigodu odabrala skupocjenu kreaciju marke Valentino.

Sletjeli u Rim: Meghan i Harry su došli na svadbu bez Archieja
Sletjeli u Rim: Meghan i Harry su došli na svadbu bez Archieja

Ovo nije prvi put da su Meghan i Harry razljutili Britance svojim rastrošnim ponašanjem. Također, ono što je diglo prašinu bila je vijest kako je Meghan na darivanje djeteta u New York otputovala privatnim avionom. Nakon toga se zaredalo još nekoliko privatnih letova.

Britanska javnost smatra kako se Meghan i Harry razbacuju novcem, a izgleda da kraljevski par ne namjerava tako olako odustati od svog luksuznog stila života, bez obzira na mišljenje građana.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?