Show

Komentari 3

Princ Charles se prvi put oglasio o rođenju unuke Lilibet Diane: 'Ovo su zaista prekrasne vijesti'

Princ Charles se prvi put oglasio o rođenju unuke Lilibet Diane: 'Ovo su zaista prekrasne vijesti'

Britanski prijestolonasljednik je pri obilasku tvornice automobila po prvi puta javno progovorio o novorođenoj kćerki Meghan Markle i princa Harryja. Lilibet 'Lili' Diana njegovo je peto unuče

U petak 4. lipnja rodila se kćerka Meghan Markle (39) i princa Harryja (36), Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor. Kraljevska obitelj čestitala im je na svojom službenom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čestitamo vojvodi i vojvotkinji od Sussexa na rođenju Lilibet Diane! Kraljica, princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea oduševljeni su vijestima. Lilibet je 11. praunuka Njezinog Veličanstva - napisali su ispod fotografije Meghan i Harryja.

I Meghanin otac im je uputio čestitke preko britanskih medija, unatoč tome što par s njim ne razgovara. Princ Charles (72) se dosad u javnosti nije oglašavao po pitanju rođenja unuke, no pri obilasku BMW Mini tvornice ipak je izrazio svoje osjećaje.

- Tehnološki razvoj kao što su električna vozila ključan je za održavanje zdravlja našeg svijeta za buduće generacije, a toga sam posebno svjestan danas, kad sam postao djed po peti put - rekao je Princ od Walesa.

- Ovo su zaista prekrasne vijesti koje me podsjećaju na nužnost potreba za inovacijom na ovom području, pogotovo u vezi tehnologije održivih baterija, u kontekstu nasljedstva koje ostavljamo svojoj unučadi - zaključio je britanski prijestolonasljednik.

Podsjećamo, princ Harry je u velikom intervjuu s Oprah Winfrey pričao o očevom nedostatku roditeljskih vještina i izrazio nezadovoljstvo načinom na koji ga je tretirao.

Najčitaniji članci