Obavijesti

Show

Komentari 24

Meghan krši pravila: Želi roditi kod kuće i izbjeći fotografiranje

Meghan krši pravila: Želi roditi kod kuće i izbjeći fotografiranje
10

Meghan će tako biti prva članica kraljevske obitelji koja krši ovo pravilo. Njezina šogorica čak je tri puta rodila u Lindo Wingu i samo nekoliko sati nakon poroda pozirala fotografima...

VIDEO

Meghan Markle (37) novom odlukom opet bi mogla razljutiti kraljevsku obitelj. Iako su to napravile i Kate Middleton (36) i princeza Diana, novopečena vojvotkinja navodno je odbila svoje prvo dijete roditi u bolnici i nakon poroda slikati se za fotografe, kao što je to običaj u kraljevskoj obitelji. 

Duchess of Sussex supports cookbook

Kako prenosi Vanity Fair, vojvotkinja želi roditi kod kuće prirodnim putem. Meghan će tako biti prva članica kraljevske obitelji koja krši ovo pravilo. Naime, Kate je čak tri puta rodila u Lindo Wingu i samo nekoliko sati nakon poroda spremno pozirala okupljenim fotografima.

Royal Baby

Nije jedina, isto je napravila i princeza Diana nakon rođenja Williama i Harryja. Još uvijek nije poznato što je Meghan potaknulo na ovu drastičnu odluku, ali vojvotkinja od Sussexa i inače je poznata po tome da se striktno ne drži kraljevske tradicije.

Meghan je smrdjelo na svadbi: Kraljica nije htjela osvježivače
Meghan je smrdjelo na svadbi: Kraljica nije htjela osvježivače

Naime, više nije nikakva novost da je Meghan vrlo zahtjevna i da će napraviti sve što naumi. Šuška se i to kako ni osoblje na dvoru nije u potpunosti oduševljeno s njom jer se prema njima odnosi diktatorski. Iako je princ Harry (34) jednom u šali rekao da 'što Meghan želi, to Meghan i dobije', možda to i nije bilo toliko daleko od istine.

Royal tour of Tonga - Day One

O negativnom iskustvu s Meghan prije nekoliko dana progovorio je i britanski voditelj Piers Morgan (53).

- Pitala me za savjet oko karijere i medija te može li doći u 'Good Morning Britain' kada sljedeći put dođe u London. Iz taksija mi je poslala nekoliko poruka u kojima mi se zahvalila i napisala da se raduje našem sljedećem susretu. Čak je objavila tweet kako joj je drago što se našla s 'prijateljem' u Londonu. U tom trenu mislio sam da smo prijatelji. Bio sam u krivu - napisao je Morgan u kolumni.

The Duke and Duchess of Sussex Australia

Nakon toga, Meghan je odjednom prekinula svu komunikaciju s njim, a Morgan još uvijek ne zna što je bio pravi razlog njezinog ponašanja. 

Morgan: Meghan me iskoristila samo kako bi postala slavna...
Morgan: Meghan me iskoristila samo kako bi postala slavna...

- Kad je došao netko važniji i utjecajniji, u obliku princa Harryja, napucala me kao vreću krumpira. Njezin prvi suprug? Odbacila ga je čim je krenula serija 'Face'. Njezina disfunkcionalna obitelj? Zabranila im je dolazak na svadbu. Njezin otac? Odrekla ga se jer je razgovarao s medijima o njoj - zaključio je voditelj i dodao da se takvi ljudi nikad ne mijenjaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja