Obavijesti

Show

Komentari 20

Meghan je smrdjelo na svadbi: Kraljica nije htjela osvježivače

Meghan je smrdjelo na svadbi: Kraljica nije htjela osvježivače
9

Kada bi se snimao film o Meghan mogao bi se zvati 'Moje smrdljivo vjenčanje' s obzirom da su 'procurile' informacije da se vojvotkinja žalila kako kapelica sv. Jurja ima ustajali miris plijesni i vlage...

VIDEO

Baš kao i svaka mladenka, i bivša glumica Meghan Markle (37) htjela je da na njezinom vjenčanju s princom Harryjem (34) u svibnju svaki detalj bude savršen. Ipak, u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor, kojom se Meghan oduševila jer je izgrađena u 15. stoljeću, nije sve teklo po planu. Najveći problem bio je, piše Daily Mail, neugodan miris kapelice.

Royal Wedding 2018: Prince Harry Ties The Knot With Meghan Markle at St George

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Vojvotkinja od Sussexa zatražila je da se osvježi zrak prije nego dođu gosti vjenčanja, ali to nisu odobrili iz Buckinghamske palače. Navodno je zahtijevala da osoblje hoda i ručno šprica vodu ili parfem kako bi se uklonio ustajali miris plijesni i vlage. 

- Ako je kapelica od 1475. bila dobra za sve vladare koji su se izmijenili na tronu do Kraljice Elizabete II, zašto ne bi bila dobra i za jednu bivšu holivudsku glumicu. Normalno je da stara građevina ima takav miris - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Prince Harry and Meghan Markle Wedding

Šuška se i kako osoblje na dvoru nije oduševljeno s Markle jer se odnosi poprilično diktatorski. Iako je Harry jednom u šali rekao da 'Što Meghan želi, to Meghan i dobije', ipak je kraljica (92) ta koja je dala zadnju riječ o raskošnoj dijamantnoj tijari na vjenčanu i ostalim detaljima. 

Prince Harry and Meghan Markle Wedding

Markle se udaljila od Hollywooda nakon što se u studenom 2017. zaručila za princa Harryja. Međutim, bivša agentica zvijezde serije 'Suits' sada tvrdi kako će se vojvotkinja vratiti glumi. Gina Nelthorpe-Cowne kaže da je uvjerena kako će Meghan ponovno snimiti film. 

Royal Variety Performance - London

- Uvjerena sam u to. Kraljevska obitelj neće je spriječiti u njezinim ciljevima koje si je zacrtala. Ona je žena današnjice i vođa. Samo prvo će se posvetiti djeci - rekla je Gina. Meghan i Harry očekuju dijete na proljeće iduće godine, a nagađa se da je trudna najmanje četiri mjeseca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin