Obavijesti

Show

Komentari 30

Meghan Markle u Hrvatskoj pila domaće vino, pivo i jela lignje

Meghan Markle u Hrvatskoj pila domaće vino, pivo i jela lignje
11

Meghan je prije gotovo sedam godina posjetila Jadran, koji ju je oduševio pa mu je posvetila objavu na blogu, koji je sada ugašen. Čitateljima je savjetovala gdje ići, što jesti, piti i podijelila je fotografije iz Hrvatske

VIDEO

Bivša holivudska glumica, sada supruga princa Harryja (36), Meghan Markle (39), ranije je imala blog pod nazivom 'The Tig', kojeg je kasnije zbog pravila kraljevske obitelji morala obrisati. Na tom blogu bilo je svačega iz privatnog života Meghan Markle, pa tako i posjet Hrvatskoj u srpnju 2014. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry u intervjuu s Oprah

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:24

Sudeći prema objavi na blogu, Meghan je tada posjetila Dubrovnik, Korčulu, Vis i Hvar, ali nije navela tko joj je pravio društvo. Pretpostavlja se da je više puta bila u Hrvatskoj.

Vojvotkinja je na blogu opisala i Villu Dubrovnik, čiji su zaposlenici prije tri godine za 24sata rekli kako je se ne sjećaju.

- Meghan se ne sjećamo, ali ionako ne smijemo odavati podatke o gostima - rekli su. Taj je smještaj opisala kao 'luksuzni boutique hotel na liticama' te je čitateljima bloga preporučila restorane s tog područja koji poslužuju svježe morske plodove.

- Šetnja Stradunom, zidine tvrđave (à la Igra prijestolja), lokalni kafići i restorani jedan do drugoga u pješačkoj zoni Starog grada i plesna skupina Linđo koja folklor pleše na otvorenom. Uzmite ležaljku u kafiću Buza, gdje ćete moći gledati turiste i domaće kako skaču s litica u more, a na večeru najradije odite u 'Nautiku' ili 'Porto', zbog svježih plodova mora i prekrasnog pogleda sa terase - pisala je tada Markle. Preporučila je gdje ići na piće kada sunce zađe. 

Nakon Dubrovnika otišla je na Korčulu, koju naziva 'destinacijom za jednu noć' zbog veličine otoka. Osim restorana i hotela, preporučila je posjet Biskupovoj palači iz 18. stoljeća. Za Korčulu kaže da je puna kamenitih kuća i okružena srednjovjekovnim zidinama.

Posjetila je i Vis, za kojeg je ranije rekla da ima odličnu 'vibru'. 

- Pripremite se na to da ćete vući prtljagu po kamenim ulicama. Ništa na ovom otoku nije glamurozno, što je meni super - napisala je. Preporučila je čitateljima i da biciklom obilaze brdovite putove.

- Iscrpljena i uspuhana, bila sam oduševljena kad sam naručila hladno pivo i sardine u konobi, a potom uskočila u predivno more. Ako ste unajmili automobil, imate sreće. Ako ste došli biciklom, pokušajte šarmirati taksista da vam dopusti da bicikl utrpate u prtljažnik, kao što je meni uspjelo i vratite se u hotel - opisala je Markle. Otkrila je u skrovitu uvalu Stinivu.

Dolazak na Hvar joj je, kako je tada rekla, bio šok jer je sve življe. 

- Jahte okružuju luku, a okolo hodaju žene u bikinijima i visokim potpeticama. Možda je baš u tome ljepota Hvara, u kojem možete sve, kao što sam i ja napravila - napisala je Meghan. Otkrila je i nezgodu koja joj se dogodila na Hvaru.

- Samo nemojte u 4 ujutro odlučiti ići na plivanje i stati na morskog ježa, kao netko koga poznajem. Ups - napisala je Markle.

Kako je dokumentirala na blogu u svojoj objavi iz Hrvatske, Markle se počastila pivom, crvenim vinom, lignjama, rižotom s morskim plodovima i drugim specijalitetima. 

Na Hvaru je bio i njezin suprug 2011. S prijateljima je partijao u jednom hvarskom noćnom klubu, a kako bi se rashladio, u jednom trenutku je odjeven skočio u bazen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu