Obavijesti

Show

Komentari 35

Meghan opet griješi: Svi sjedili kraljevski, ona prekrižila noge

Meghan opet griješi: Svi sjedili kraljevski, ona prekrižila noge
8

Meghan su kritizirali i na prvom pojavljivanju na čuvenom kraljevskom balkonu. Premda je izgleda otmjeno, mnogi su joj zamjerili što je haljina imala otvorena ramena...

VIDEO

Vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle (36) opet prozivaju zbog pogreške u protokolu na kraljevskim događanjima. Markle je danas prisustvovala ceremoniji proslave stotinu godina postojanja kraljevskog ratnog zrakoplovstva u Westminsterskoj opatiji. Uz nju su bili suprug, princ Harry (33), njegov brat William (36) s Kate (36) i kraljica Elizabeta II. (92). 

RAF centenary

Meghan je prekrižila noge dok je sjedila, a učinila je to i u lipnju te time ponovno prekršila pravilo koje nalaže da članice kraljevske obitelji ne bi smjele tako sjediti u javnosti.

- Meghan zapravo nije uvrijedila kraljicu kako mnogi misle. Ipak, običaj je da članice kraljevske obitelji to baš ne rade u javnosti - komentirao je William Hanson, poznavatelj običaja najpopularnije britanske obitelji. 

RAF centenary

Samo nekoliko dana ranije, vojvotkinja je izazvala burne reakcije kada je Harryja htjela primiti za ruku u Buckinghamskoj palači, a on je svoju spretno odmaknuo. 

- Kraljica i suprug također se rijetko drže za ruke u javnosti pa ispada da je to nepisano pravilo koje vrijedi i za sve ostale parove kraljevske obitelji - rekao je za Daily Mail stručnjak za govor tijela, Robin Kermode te je pojasnio kako se ovdje prvenstveno radi o iskazivanju poštovanja prema kraljici.

Ne može zapamtiti kraljevska pravila

Bivša holivudska glumica 'kiksala' je još u prvom službenom posjetu Walesu s Harryjem. Dok je sa suprugom razgledavala dvorac Cardiff, okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli autogram. Meghan je prišla djevojčici, pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu. 

Royal visit to Cheshire

Kraljevska obitelj zamjerila je Markle što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta 'loša' navika ostala iz Hollywooda. Pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. Također, Meghan je sa smiješkom 'odradila' nekoliko selfieja s obožavateljima. 

Meghan su kritizirali i na prvom pojavljivanju na čuvenom kraljevskom balkonu. Premda je izgleda otmjeno, mnogi su joj zamjerili što je haljina imala otvorena ramena što je strogo zabranjeno u kraljevskoj obitelji u ovakvim situacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...