Show

Komentari 2

Meghan zbunila bojom prstena: 'Suptilno je otkrila spol bebe?'

Meghan zbunila bojom prstena: 'Suptilno je otkrila spol bebe?'

Par se javio iz svog doma u Santa Barbari, a mnogi su uočili kako je Markle nosila ružičasti safirni prsten. Obožavatelji kraljevske obitelji zbog toga misle da je na suptilan način otkrila spol bebe koju čeka s Harryjem

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39) nedavno su otkrili sretne vijesti. Ponovno će postati roditelji, a obožavatelji kraljevske obitelji odmah su krenuli nagađati koje će ime nadjenuti svojem djetetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No sada su uvjereni kako je Meghan svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti dala naslutiti spol bebe. S Harryjem je sudjelovala u live prijenosu Spotifyja, gdje su se pojavili kako bi promovirali svoj podcast Archewell Audio.

Par se javio iz svog doma u Santa Barbari, a mnogi su uočili zanimljiv komad nakita na Meghaninoj ruci. Nosila je ružičasti safirni prsten s potpisom Ecksanda, koji se može pronaći po cijeni od 1339 američkih dolara (nešto više od 8300 kuna). Zbog boje prstena, mnogi su počeli sumnjati kako Meghan čeka djevojčicu. 

- Je li ružičasti prsten naznaka da je možda riječ o djevojčici? Na suptilan način pokušava reći da nosi curicu? - neki su od komentara obožavatelja na društvenim mrežama. No par nije otkrivao detalje pa sve ostaje na nagađanjima. 

Podsjetimo, radosnu vijest o prinovi na putu par je podijelio na Valentinovo, nakon što je Meghan nedavno otkrila kako je izgubila bebu prošlog srpnja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci