Obavijesti

Show

Komentari 14

Mentori su popunili timove, 'Voice' ulazi u fazu dvoboja

Mentori su popunili timove, 'Voice' ulazi u fazu dvoboja
6

Završile su audicije u showu glazbenom showu i u timovima vlada sjajna atmosfera između kandidata. Nakon pet emisija počinje pravo natjecanje između kandidata

VIDEO

Nakon pet emisija audicija, mentori showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak popunili su svoje timove. Nakon što su kreirali svoje ekipe, posvetili su  se pripremi i usavršavanju natjecatelja za predstojeće dvoboje. U tome su im pomagali savjetnici.

Podsjetimo, Jacquesov tim savjetnika čine glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić. Uz Tonyja Cetinskog su skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić. Indirini savjetnici su Boris Đurđević i Marija Husar a Ivanu Dečaku pomažu pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić te glumica i pjevačica Maja Posavec.

Mentori su s kandidatima dijelili tajne vlastitog iskustva i znanja. Sa svima su izgradili odnos, što im emocionalno ovu fazu showa čini još težom. Naime u iduće četiri emisije dvoboja morat će odlučiti s kojih šestero kandidata nastavljaju natjecanje, a s kojima će se morati rastati. Rastanak će teško pasti i samim kandidatima jer su se međusobno povezali i sprijateljili. Tijekom dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Duel se odvija u pravom ograđenom ringu, poput boksačkog, u kojem kandidati snage odmjeravaju pjevanjem. Odmah nakon izvedbe dueta mentor mora izabrati koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja – uživo. 

Tim mentora Jacquesa Houdeka čine: Mateo Pilat, Gordan Gregurović, Martina Milošević, Dino Petrić, Nina Kraljić, Pjerino Ružević i Neven Stipčić, Antonela Đinđić, Ana Cerovac, Egon Marić, Ema Gagro i Melanie Malike Acorlor.

Tim mentorice Indire Levak čine: Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Dora Vestić, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Ana Opačak, Ivan Županović, Tomislav Užarević, Sven Pfeifer, Samanta Bučaj, Andrea Mihal i Mateo Resman.

Tim mentora Tonyja Cetinskog čine: Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Kristian Ordulj, Maja Škiljević, Sara Barbarić, Jure Brkljača, Iva Ajduković, Vladimir Matica, Romana Lalić Pejković, Kristina Boban, Alen Bičević i Andrija Kovačević.

Tim mentora Ivana Dečaka čine: Dino Purić, Valentina Trstenjak, Dario Došlić, Ante Brzić, Azra Kuštrić Skender, Melanija Purić, Nicole Vidak, Daniel Jurišević, Marin Jurić Čivro, Elena Stella, Iva Gortan  i Mahir Kapetanović.

Koga su mentori spojili u duete i tko nastavlja natjecanje, saznat ćemo u prvoj od četiri emisija dvoboja u subotu 21. veljače na 1. programu HTV-a od 20.10.

Do tada "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" pratite na službenoj web-stranici,  Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to vijesti vezane uz show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 na Drugom programu Hrvatskog radija.

"The Voice – Najljepši glas Hrvatske" natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu "The Voice of...", u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili