Obavijesti

Show

Komentari 2

Meritas pred 400 obožavatelja pjevale u Klovićevim dvorima

Meritas pred 400 obožavatelja pjevale u Klovićevim dvorima
1

Publiku su oduševile s 'Budi blizu', 'Daj da zaboravim', 'Jedno', s kojima su publiku vratile u bližu prošlost njihova glazbenog djelovanja, a završile su s 'Na kraju sna'

VIDEO

U četvrtak se u sklopu ljetnog festivala Večeri na Griču u Klovićevim dvorima održao koncert grupe Meritas. Pred prepunim atrijem u kojem se smjestilo oko četiri stotine poklonika njihove glazbe, na pozornici su se prvo pojavili glazbenici Tin Ostreš na bubnjevima, Zdeslav Klarić na klavijaturama, Ivan Božanić na električnoj gitari, te Mario Rašić na bas gitari kako bi odsvirali koncertni uvod ujedno i uvod za pjesmu, njihov aktualni singl 'Umjesto isprike' za koju je spot osmislila Mare Milin.

Uslijedile su pjesme 'Budi blizu', 'Daj da zaboravim', 'Jedno',  s kojima su publiku vratile u bližu prošlost njihova glazbenog djelovanja, da bi se potom vratile u svoje početke i to pjesmom 'Na kraju sna', prilikom koje je Meri pozdravila i Josipu Lisac, poklonicu njihove glazbe koja je sjedila u prvom redu.

 Anita je bila posebno raspoložena tijekom koncerta i pokazala svoju duhovitost u nekoliko navrata, ali je posebno oduševila i raznježila publiku kad je na pozornici ostala u društvu Zdeslava Klarića kako bi izveli pjesmu 'I think of you' američkog glazbenika Sixto Rodrigueza o čijoj se nevjerojatnoj priči snimio i dokumentarni film Searching for Sugar Man.

Meri je u jednom trenutku naglasila kako ih često pitaju zašto im toliko godina treba da stvore jedan album, poput ovog kojeg očekujemo. Rekla je da zapravo pjesme traže koliko im treba i da im one jednostavno daju njihovo vrijeme.

U jednom dijelu koncerta pridružila im se i njihova kolegica Jelena Radan za čiji su album Voyage napisale 13 pjesama.

 Meritas nastupaju i u Solinu u sklopu Solinskog kulturnog ljeta na Gospinom otoku u pezak 21 sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski