Obavijesti

Show

Komentari 9

Merlić: Moj skriveni talent i strast je sviranje gitare

Merlić: Moj skriveni talent i strast je sviranje gitare
5

Dubravko Merlić, član žirija showa 'Supertalent' s Ninom Badrić i Enisom Bešlagićem uz smijeh na audicijama provede do 12 sati. Odu i na večeru

VIDEO

24sata: Smatrate li da je prva sezona 'Supertalenta' bila uspješna, da je otkrila nove zvijezde i otvorila mnogima vrata?
Bila je iznimno uspješna, apsolutno najjača emisija na svim televizijama prošle sezone. Prva sezona 'Supertalenta' pokazala je svu šarolikost talenata koji postoje u Hrvatskoj i sigurno je stvorila nove zvijezde - Tihomira Bendelju, Antoniju Doru Pleško, Atomic dance factory... Je li otvorio vrata, ne znam, ali da je odškrinuo, jest, u to sam siguran. Na njima je da to pretvore u dobar posao.
24sata: Znate li što je sad s pobjednikom Tihomirom Bendeljom?
Koliko znam, dao je novac roditeljima, a nakon pobjede u ‘Supertalentu’ osvojio je još europskih i svjetskih nagrada na natjecanjima u twirlingu. Gdje god nastupa, Tihomir dobiva velik pljesak i simpatije. Mislim da se trenutačno sprema za školovanje u Americi.
24sata: Što mislite hoće li prije uspjeti kod nas ili u inozemstvu, s obzirom na to da se bavi specifičnim sportom? Prije u inozemstvu jer je on specifičan talent koji može pronaći mjesto na velikim tržištima zabave, i to najprije na angloameričkim tržištima. Trebat će puno sreće da pronađe dobrog agenta jer bez toga nema niti prodora na takva zahtjevna tržišta.
24sata: Je li talent najvažniji? Može li 'povlačenje veza' biti važnije? Talent je važan, ali traži se sigurno i mnogo rada te odricanja. ‘Veza’ može donijeti kratkoročan uspjeh, ali dugoročno ništa.
24sata: Jeste li imali problema pri plasiranju svojih projekata, npr. 'Piramide'? Nekako se poklopilo da je već nakon prvih emisija nastao interes u cijeloj regiji. S druge strane, kad sam se pojavio s konceptom, imao sam sugovornike koji su već na papiru prepoznali dobru ideju.
24sata: Tko je veći šef u vašoj producentskoj tvrtki Castor multimedija? Vi ili supruga Željka Ogresta? Ovisi, kako koji dan. Ali kad sve zbrojimo, tu smo negdje jer zajedno odlučujemo.
24sata: Kako ste podijelili uloge u odgoju djece? Tko je stroži?
Mislim da ni ja niti Željka nismo strogi, ali kad treba preuzeti tu ulogu, nekako je logično da ja budem stroži. No to nije često.
24sata: Biste li djeci dali da se prijave na neki reality show? Koje biste im branili? Ne bih volio da idu u reality u kojem bi bili zatvoreni u nekom prostoru 10, 15 ili 100 dana, ali dopustio bih im da idu u talent show, da pokažu što znaju i da se provjere pred publikom. Da nisam u žiriju ‘Supertalenta’, ne bih imao ništa protiv da se prijave kao kandidati tog najgledanijeg showa.
24sata: Imaju li vaša djeca afinitet prema estradi? Biste li voljeli da krenu vašim i Željkinim stopama? Željka i ja nekako vjerujemo da nismo dio estrade nego da radimo ozbiljan televizijski posao. Ne bih imao ništa protiv toga da krenu našim stopama, no s obzirom na sadašnju situaciju, neće biti tako.
24sata: Uvijek ste isticali da se kao žiri dopunjujete. Družite li se s Ninom Badrić i Enisom Bešlagićem nakon posla? Uz smijeh i zezanje provedemo do 12 sati na audicijama. Ako nas ne ‘ubije’ naporan dan, odemo na neku večeru i tad se družimo.
'SA SUPRUGOM I DJECOM UŽIVAM U ZAGORJU'
Obitelj Merlić zimski odmor provodi na europskim skijalištima. Ljeti je u stanu u Dubrovniku. Svaki slobodni vikend iskoriste za boravak u prirodi.
- Najčešće odemo u vikendicu u Zagorju, gdje se super opuštamo. Volimo puno putovati svijetom kako bi djeca što više vidjela - kaže novinar i producent.
VOLI ZASVIRATI I PRIJATELJIMA
Sviranje gitare moja je velika strast, otkrio nam je. Prijatelji ga hvale, a on u slobodno vrijeme usavršava skriveni talent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)